Fennica.Net


Mediakortti

Suomi ja yhteiskunta: Pi-Pl
Fennica.Net: Suomi ja yhteiskunta
Uudet   1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z Ä Ö  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pi-Pl
Pinewood Stables Oy

Hevoset ja ratsastus Leppävirta Pohjois -Savo

Pinteli.net

Pinteli.net on hevosharrastajan kohtauspaikka ja keskustelupalsta. Voit keskustella hevosista, talleista ja tavata muita hevosharrastajia.
Hevoset ja ratsastus

Piriläntila (kepparitalli)

nämä ovat keppihevostallin kotisivut. Talli on oikeasti olemassa, Raisiossa. Lisä-tietoa saat juuri netti sivuiltamme. Keppihevos-jutut ovat aivan kuin oikeita hevos-juttuja. Ja takaamme, ettei kukaan ulkopuolinen nää kun hoidat keppihevosia tai ratsastat, tai edes lähdet tallilta.=)
Hevoset ja ratsastus Raisio Varsinais -Suomi

Pirkanmaan monikkoperheet

Toimintamme ajatuksena on toimia monikkoperheiden yhdyssiteenä, neuvoen ja järjestäen yhteisiä tilaisuuksia. Yhteistyössä Suomen monikkoperheiden kanssa olemme myös järjestäneet synnytysvalmennusta tuleville monikkoperheille. Erilaisissa tilaisuuksissa saatava vertaistuki saattaa myös olla korvaamaton apu monikkoperheen arjen alkutaipaleella ja myöhemminkin....
Muu yhdistystoiminta Tampere Pirkanmaa

Pirkanmaan Pool ry.

Yhdistys, joka mm. pyörittää biljardiliigaa Pirkanmaan alueella
Urheiluseurat Tampere Pirkanmaa

Pirkanmaan Rauhanturvaajat ry

Pirkanmaan Rauhanturvaajat ry:n www-sivut: Hallinto, uutiset, toimintakertomukset, tulevat tapahtumat, Hölkkäri-jäsentiedote pdf-muodossa
Maanpuolustus ja turvallisuuspolitiikka Tampere Pirkanmaa

Pitkäsen koirakoulu

Tule onnelliseksi koirasi kanssa Pitkäsen koirakoulussa!Löydämme yhdessä Sinulle ja koirallesi toimivan yhteisen kielen koiran luontaisen käyttäytymisen ehdoilla. Kouluttajana toimii pitkän kokemuksen omaava, Ruotsin Palveluskoiraliiton koulutuksessa taitonsa hankkinut Kari Pitkänen.
Koirat Jyväskylän mlk Keski -Suomi

Pitäjänmäen VPK

Pitäjänmäen vpk:n toiminnasta kertovat sivut.
Poliisi, palo- ja pelastustoimi Helsinki Uusimaa

PK Collie Soolo

Kertomuksia ollieuroksen elämästä; harrastamme agilityä ja tokoa. Väliin myös kertomuksia opiskelijaelämästä.
Koirat

Plastiikkakirurgia Fin-Est

Olemme suomalainen yritys, joka tarjoaa plastiikkakirurgisia ja bariatrisia palveluita. Erikoisalaamme kuuluu mm. rintojen suurennus eli silikonirinnat, rintojen kohotus, rasvaimu, vatsan muotoilu, kasvojen kohotus, nenäleikkaus sekä lihavuusleikkaukset.
Lääkäriasemat, klinikat, lääkärit Helsinki Uusimaa

Playpoint - koiraharrastajan nettikauppa

Ihana koiraharrastajan nettikauppa. Meiltä löydät kaikkea ihanaa koirallesi ja koiraharrastukseen. Koirien petejä, kuljetuskoppia, upeita näyttelyhihnoja, sekä USA:laiset ammattitason turkinhoitotuotesarjat Chris Christensen ja #1 All Systems.
Koirat  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.