Fennica.Net


Mediakortti

Pirkanmaa: Matkailu ja maailma: Ol-Re
Fennica.Net: Pirkanmaa: Matkailu ja maailma
A B C F G H I K L M N O P R S T U V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ol-Re
Olutravintola Konttori

Konttori on jugendtalossa sijaitseva punatiilellä sisustettu valoisa ja tyylikäs olutravintola, jossa ei soi musiikki. Normaalisti rauhallinen ravintola vilkastuu viikonloppuisin. Ravintolan tiloissa toimii myös viihtyisä tilaussauna, johon saunajuomat voi tilata suoraan tiskiltä.Olutravintola Konttori on aikuisten ihmisten mutkaton seurusteluravintola....
Olut- ja drinkkiravintolat Tampere Pirkanmaa

Pedro´s Pub

Pedro´s Pub huokuu aitoa pubitunnelmaa. Pedro on paras kohde iltakävelylle kun olohuone ahdistaa. Joskus se on yllättävä käänne roskapussin viemiselle tai kauppareissulle. Pelejä, biljardia ja rentoa pubitunnelmaa. Todellinen kokoontumispaikka!
Olut- ja drinkkiravintolat Tampere Pirkanmaa

Pepper

Pepper on tunnelmallinen ravintola Nokian keskustassa. Keittiö palvelee joka ilta klo 21 asti ja baarissa vauhtia riittää myöhään yöhön asti. Tervetuloa syömään koko perheen voimalla, istumaan iltaa ystävien kanssa tai tuulettamaan ajatuksia työpäivän lomassa.
Ruokaravintolat Nokia Pirkanmaa

Puheviestintäpalvelu Argume

Puheviestintäpalvelu Argume on monisäikeinen puheviestintä-alan yritys, jonka palvelutarjonta ulottuu aina puheviestinnän koulutuksesta ja konsultoinnista juonto, - viihde, - media ja PR-palveluiden tarjontaan. Lisäksi autamme erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kuten festivaalien, yritysten virkistyspäivien ja messujen järjestämisessä ja toteuttamisessa.... Jatkuu
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut Tampere Pirkanmaa

Rantawirkkula

Rantawirkkula on yrityksille ja yksityisille, seuroille ja työporukoille, sukulaisille ja tuttaville tarkoitettu varattavissa oleva rantasauna. Tilaa 35-50 hengelle. Saunaan mahtuu 20 kerralla.
Kokous-, kongessi- ja juhlatilat Kangasala Pirkanmaa

Ranta Wirkkula

Ranta Wirkkulan edustussauna tarjoaa upeat puitteet kaikkiin perhejuhliin, yritysten asiakastilaisuuksiin sekä henkilökunnan koulutus- ja virkistystapahtumiin.
Kokous-, kongessi- ja juhlatilat Kangasala Pirkanmaa

Ravintolamaailma Kruuna & Klaava

Ravintolamaailma Kruuna ja Klaava on Toijalan ravintolaelämän keskus. Viihtyisän kodikas sali tarjoaa lounasta ja a´la cartea sekä hyvät puitteet isoillekin tilauksille. Viikonloppuisin tanssitaan karaoken ja bändien tahdissa.
Ruokaravintolat Toijala Pirkanmaa

Ravintolamaailma Kruuna & Klaava

Ravintolamaailma Kruuna ja Klaava on Toijalan ravintolaelämän keskus. Viikonloppuisin pubissa tanssitaan karaoken ja bändien tahdissa. Cornerissa vauhdikkaan viikonloppuillan takaa DJ-baarimestari, joka huolehtii siitä että menovettä ja -musiikkia on riittävästi tarjolla.
Yökerhot ja diskot Toijala Pirkanmaa

Ravintola Perla

Tyylikäs ravintola Perla palvelee sinua Oulussa. Meiltä myös catering-palvelut juhliin ja kokoustilat yritysten tarpeisiin.
Ruokaravintolat Tampere Pirkanmaa

Ravintola Tammer

Ravintola Tammer palvelee päivittäin ruokailijoita, mutta toimii myös yksityistilaisuuksien, kuten hääjuhlien ja kokouksien ympäristönä.
Ruokaravintolat Tampere Pirkanmaa

Restbar Oy

Restbar on tamperelainen ravintola-alan perheyritys. Yhtiön toiminta alkoi keväällä 1989 kun se avasi Pedro´s Pub –nimisen ravintolan Tampereen Tesoman kaupunginosassa. Yhtiön perustivat Jari Hannula ja Matti Ahonen, molemmat ravintola-alan kokeneita konkareita. Nykyään yhtiö on Hannulan perheen omistuksessa kokonaisuudessaan ja yhtiön toimitusjohtajana... Jatkuu
Olut- ja drinkkiravintolat Tampere Pirkanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.