Fennica.Net


Mediakortti

Matkailu ja maailma: Vi-Vu
Fennica.Net: Matkailu ja maailma
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Vi-Vu
Viroweb

Matkailutietoja Virosta suomalaisille
Yleistä matkailusta

Virtuaali-Kerava

Virtuaali-Kerava on panoraamakierros Keravan keskustassa ja sen lähialueilla, jossa kohteet esitellään 360- asteen panoraamakuvina. Kohteet valitaan interactiivisesta kartasta, jota voi liikuttaa ja kohdentaa haluttuun alueeseen. Jokaisesta kohteesta annetaan käyttäjälle tiivis tietopaketti.
Kartat Kerava Uusimaa

Virtuaali-Kerava

Virtuaali-Kerava on panoraamakierros Keravan keskustassa ja sen lähialueilla, jossa kohteet esitellään 360- asteen panoraamakuvina. Kohteet valitaan interactiivisesta kartasta, jota voi liikuttaa ja kohdentaa haluttuun alueeseen. Jokaisesta kohteesta annetaan käyttäjälle tiivis tietopaketti.
Paikallistietoutta Kerava Uusimaa

Virtuaalikierros 360

Virtuaalikierros. Se on luotu palvelemaan ihmisiä, jotka haluavat nähdä paikan, minne mennä.Voit valita kategorioista:TAMPERE, HELSINKI, TURKU, MUSEOT, KIRKOT, AUTOLIIKKEET,MOOTTORIPYÖRÄLIIKKEET, RAVINTOLAT, GOLFKENTÄT, ETNOKAUPAT ym.www.kaupunkikierros.fi tai www.virtuaalikierros.fi
Kartat

Visitrauma

Tervetuloa Rauman Seudulle!Rauman Seudulla voit sukeltaa veden, kulttuurin ja historian syvyyksiin maalla ja merellä. Ihastut varmasti persoonalliseen yhdistelmään historiaa ja kehitystä, luontoa ja teknologiaa sekä maalaiselämää ja kaupungin sykettä. Tänne kannattaa tulla kauempaakin - tai vaikka ihan läheltä!
Paikallistietoutta Rauma Satakunta

Visit Suomu

Valitse hyvä seuraa mukaasi ja tule nauttimaan Lapin hiljaisuudesta tai hiihtämisestä ja vaeltamisesta. Me tarjoamme sinulle Suomulla, napapiirillä mahtavat puitteet.
Lomamökit ja maatilamajoitus Kemijärvi Lappi

VR

Maaliikenne Helsinki Uusimaa

Vuojoen Kartano

Vuojoen kartano on tyylikäs kokous-, koulutus- ja kulttuurikeskus länsirannikolla, Eurajoella. Vuojoella järjestät tyylikkäät kokoukset ja koulutukset sekä tunnelmalliset juhlat. Monipuoliset tilamme mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen.Runsas lounaspöytä katettuna maanantaista lauantaihin.
Kokous-, kongessi- ja juhlatilat Eurajoki Satakunta

Vuokatinlampi / A

Tammikuussa 2010 valmistunut kolmen huoneiston rivitalo lähellä Vuokatin rinteitä. Pinta-ala 93 m². Alakerrassa keittiö, ruokailu- ja oleskelutila, sauna (sähkökiuas), suihku ja wc. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode ja toisessa erilliset vuoteet kahdelle. Parviaula, jossa levitettävä vuodesohva kahdelle. Kodinhoitohuone 2.kerroksessa,... Jatkuu
Muu majoitus Sotkamo Kainuu

Vuokatinmaa Loma-asunnot

Vuokatinmaa Loma-asunnot järven rannalla Vuokatin parhailla paikoilla lähellä monipuolisia palveluja.
Lomamökit ja maatilamajoitus Sotkamo Kainuu

Vuokkiniemi-seura

Vuokkiniemi-seuran sekä vienankarjalaisen Vuokkiniemen esittely.
Ulkomaat Alajärvi Etelä-Pohjanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.