Fennica.Net


Mediakortti

Urheilu: Po-Qi
Fennica.Net: Urheilu
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Po-Qi
Porox

Porox tarjoaa palveluja vapaa-aikaan liittyviin ongelmiin. Lähinnä kuntoilijoille tarkoitetut palvelut auttavat kuntoilijoita valitsemaan oikeita välineitä ja oikeita tapoja käyttää niitä. Lisäksi on tulossa henkilökohtaisen kunto-ohjelman tilaaminen matkapuhelimeen SMS viestillä. Sekä useita muita palveluja on suunniteilla. Hiihto, kävely, rullaluistelu,... Jatkuu
Kuntoilu Pertteli Salo Varsinais -Suomi

Porvoo Aikikai ry

Aikidoseura Porvoo Aikikai ry:n kotisivut.
Itsepuolustus- ja kamppailulajit Porvoo

Practical Wing Chun Finland

Suomessa toimivien Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung Fu - seurojen (Pori, Tampere, Jyväskylä, Espoo) sivuilla on tietoa lajista, harjoituspaikoista, ajoista jne.
Itsepuolustus- ja kamppailulajit Espoo Uusimaa

ProLoma

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia matkailupalveluita vapaa-aikaan ja työhön. Valikoimastamme löydät majoituskohteita niin aktiivilomailuun kuin rauhalliseen rentoutumiseenkin ympäri vuorokauden. Online 24/7
Laskettelu Kuusamo Pohjois -Pohjanmaa

ProShop

ProShop:n liikeajatus on palvella vaativia golfin, laskettelun ja tenniksen taitajia niinPirkanmaalla kuin valtakunnallisesti.ProShop:n toimintaa tulee tukemaan verkkokauppa.Toiminnan kivijalkoja ovat tunnetut kansainväliset brandit.ProShopin taustavoimina vaikuttavat J&K International Oy ja alan tunnetut merkinvalmistajat ja toimittajat.
Golf Tampere Pirkanmaa

Pro Training Ky

Valmennuspalveluja kuntoiluun, urheiluun ja yrityselämään.Pro Training Ky tarjoaa palveluja kuntoiluun, urheiluun ja yrityselämään. Näillä sivuilla pääset tutustumaan urheiluvalmentamiseen, KuntoKoutsi -palveluun ja Business Coach -palveluun. Sivuilla on myös paljon käytännön ohjeita ja vinkkejä kuntoiluun ja urheiluun.
Kuntoilu

Pulkkaurheilu jkl

Pulkkailun harrastajille. arvosteluja myös ilotulitteista, saunoita ja rinteistä.
Muut lajit Jyväskylä Keski -Suomi

PV-Racing Team

Street Race C luokan kilpatalli (Dragrace).Chevrolet Nova -62.
Moottoriurheilu Mustasaari Vaasa Vöyri Vaasan rannikkoseutu

Pyhäjärven Siimaseura

Kyseessä ei ole kalakerho vaan Tampereella sijaitseva yksityinen biljardisali.
Urheilu- ja liikuntakeskukset Tampere Pirkanmaa

Pyöräkeskus.fi

Pyöräkeskus.fi on Suomen Pyöräkeskus Oy:n verkkokauppa. Meiltä saat edullisesti laadukkaita polkupyöriä ja sähköpyöriä. Olemme Suomen suurin internetissä toimiva laadukkaiden pyörien pyöräliike. Edustamme mm. seuraavia pyörämerkkejä: Helkama, Felt, Gary Fisher, Trek, Kona, Mirraco ja Schwinn. Tiesithän, että ostamalla meiltä saat kaikki pyörät täysin... Jatkuu
Kuntoilu Helsinki Uusimaa

Qicraft

Qicraft on johtava kuntolaitteiden sekä ainutlaatuisten palvelukeskeisten ratkaisujen toimittaja pohjoismaissa sekä Virossa.
Kuntoilu  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.