Fennica.Net


Mediakortti

Huoltopalvelut: Sä-Wa
Fennica.Net: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Sä-Wa
Sähkö Holkki

Tarjoamme monipuolisia sähköalan palvelujayksityisasiakkaille sekä yrityksille kohtuullisinkustannuksin. Toimipisteemme sijaitsee Joensuussa ja kattaasovittaessa koko Pohjois-Karjalan alueen. Kauttamme sähköasennukset, sähkösuunnitelmatantenniasennukset, murtohälytyspaketit, tarvikkeet,palokatkotuotteet, yleiskaapeloinnit. Töistämme saat kotitalousvähennyksen.... Jatkuu
Energia- ja vesihuolto Joensuu Pohjois -Karjala

Sähkö- ja teleurakointi Juha Saarela

Sähkö- ja teleurakointi juha saarela tekee kaikki sähköalan työt luotettavasti ja ammattitaitoisesti vuosikymmenien saatossa kertyneen kokemuksen myötä.Toimialueenamme on pääsääntöisesti Lapin lääni, sopimuksesta myös maakuntiin.
Energia- ja vesihuolto Rovaniemi Lappi

Sähköpalvelu Nikkinen Ky

Sähköpalvelu Nikkinen Ky on Pirkanmaalla toimiva täyden palvelun sähköliike. Yrityksemme tarjoaa kaikenlaiset sähköalan työt reilun 10 vuoden kokemuksella laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.
Energia- ja vesihuolto Lempäälä Pirkanmaa

Sähkötapio Oy

Sähkötapio Oy on asiakaskeskeinen sähkö- ja teleasennusten sekä niihin liittyvien huoltopalvelujen toimittaja. Suoritamme sähköasennustehtävät huolellisesti, ammattitaidolla ja rehellisesti siten, että työn tulos täyttää tilaajan asettamat vaatimukset.
Energia- ja vesihuolto Rovaniemi Lappi

Talohallinta Oy

Isännöintipalveluja vuodesta 1971
Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti Helsinki Uusimaa

Tehopuhdistus Vesa Toiviainen Oy

Tehopuhdistus on vuonna 2007 perustettu perheyritys, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa homeenpoisto, raitisilmaventtilien asennus, mattojen pesut sekä muut tavallista haastavammat siivoustyöt.
Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti

T:mi Kotihelppi

T:mi Kotihelppi tarjoaa kotiapua kaikenikäisille ihmisille. Siivoukset, ikkunanpesut, ruuanlaitot, pihatyöt, asiointikäynnit, pyykin käsittely, lasten-ja vanhushoito.
Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti Iisalmi Pohjois -Savo

Turunkymppipalvelu.fi - Kärcher-laitteet

Tarjoamme Kärcher laitteet niin ammatti- kuin kotikäyttöönkin. Siivous- ja lakaisukoneet. Imurit ja painepesurit.
Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti Turku Varsinais -Suomi

Vattenfall

Vattenfall tarjoaa energiapalveluja - sähköä ja lämpöä - kotitalouksille ja yrityksille. Suomen Vattenfall toimii kaikilla energia-alan arvoketjun alueilla: energian tuotannossa, jakelussa ja myynnissä.
Energia- ja vesihuolto Helsinki Uusimaa

VMG-Siivous Kokkola

Olemme Kokkolan alueella vuodesta 2002 toiminut siivousyritys. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme luotettavaa siivouspalvelua, joka kattaa kaikki siivousalan työt niin kotitalous- kuin yritysasiakkaiden tarpeisiin.
Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti Kokkola Keski -Pohjanmaa

WatMan Oy Vedenkäsittely

Veteen, sen laatuun ja siirtoon sekä vedenparannuslaitteisiin keskittyneet sivut. Sivuilla on yleishyödyllisiä sekä teknisiä tietoja yksityistalouksille, vesiosuuskunnille, kunnille ja kaupungeille sekä teollisuudelle. Sivuilta löytyy tietoja mm. pumpuista, painesäiliöistä, vedensuodattimista ja selkeyttimistä; radonista, uraanista ja raudasta kaivovesissä... Jatkuu
Energia- ja vesihuolto Nummi-Pusula Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.