Fennica.Net


Mediakortti

Ruoka, juoma ja ravinto: Pr-To
Fennica.Net: Kauneus ja terveys: Ruoka, juoma ja ravinto
Uudet   A D F H K L M O P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pr-To
Promillelaskuri

Promillelaskurilla lasket arvion veren alkoholipitoisuudesta sekä arvion ajasta, jolloin alkoholi on poistunut elimistöstäsi.

Ravintoaineopas

RavintoaineOpas.fi -palvelu on suunnattu tavalliselle ihmiselle, joka on kiinnostunut ravintolisien ravintoainesisällöistä. Palvelumme auttaa tuotteiden vertailussa ja löytämään itselle parhaiten soveltuvan valmisteen.

Resepti

Resepti.net sivuille keräämme reseptejä ja ruokaohjeita kotimaisesta ja ulkomaisista keittiöistä. Sivuiltamme löytää helppoja ohjeita ja sivuillemme voi lisätä omia suosituksiaan.

Resepti.org

Tarjoa omat suosikkireseptisi itsesi ja muiden iloksi.

Reseptivihko

Ruokareseptejä aamupalasta herkullisiin illallisiin

Ruokavaliot ja dieetit vertailussa

Tällä sivulla lyhyesti esittely erilaisista ruokavalioista tai dieeteistä ympäri maailman. Tälle sivulle lisätään uusia eksoottisia dieettejä jatkuvasti.

Shotti.fi

Shotti.fi on Suomen monipuolisin drinkkireseptisivusto, joka sisältää kattavat tiedot drinkeistä, ainesosista, tuotteista, mitoista, drinkkilaseista sekä valmistusmenetelmistä. Shotti.fi panostaa paljon drinkkireseptien laatuun, jotta käyttäjällä olisi sivustolla paras mahdollinen kokemus.Shotti.fi verkkokaupasta löytyy baaritarvikkeita oman kotibaarin... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Suomen Kalankasvattajaliitto

Kalankasvattajaliiton sivuilta löytyy mm. ruokaohjeita, tuottajien yhteystietoja, tietoa kalankasvatuksesta sekä alan koulutus- ja työpaikoista.

Superfood

Superruoka.net esittelee ravintotiheät superfoodit ja itsehoitorohdokset.

Tietokonesovellus kotitalouden pitoon

Kotitalouden pidon avuksi on valmistunut tietokoneohjelma. Teemana laihdutuksen työkaluohjelmassa on ylensyönnin, syiden ja ravinnon rahakulujen havainnointi. (Mukana ovat myös auton työajojen päiväkirja ja yleisimmästä liikunnasta liikuntapäiväkirja-modulit, esim. uinti.)
Turku Varsinais -Suomi

Tommin Drink It - drinkit ja vinkit

Satoja drinkkiohjeita selvällä suomenkielellä. Kokeile kotona tai tilaa vaikka baarissa! Lisänä runsaasti tietoa drinkkien valmistuksesta ym. Lisää joukkoon myös omat suosikkisi!  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.