Fennica.Net


Mediakortti

Koti- ja asumispalvelut
Fennica.Net: Julkiset palvelut: Sosiaalipalvelut ja toimeentulo: Koti- ja asumispalvelut
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Emus Oy Kotipalvelut

Kotia on meille kaikille maailman paras paikka!Jonain päivänä voi kuitenkin tulla eteen tilanne, jolloin yksin ja omatoimisesti päivän askareista selviytyminen on vaikeaa, jopa ylivoimaista, joko hetkellisesti tai pysyvästi. Emuksen ammattitaitoinen ja kokenut joukko tarjoaa ratkaisun niin väliaikaiseen kuin jatkuvaankin avuntarpeeseen, vauvasta vaariin.... Jatkuu
Hamina Kotka Pyhtää Kymenlaakso

Huushollijelppari Oy

Huushollijelppari Oy tarjoaa monipuolisia Koti- ja Kiinteistöpalveluja. Toimimme pääasiassa Seinäjoen alueella ja olemme auki sopimuksen mukaan.Palveluitamme ovat mm:Pienimuotoiset kodin huoltotyötMonipuoliset siivouspalvelutAvustamis- ja tukipalvelutLastenhoitoapuAsiointiapuPihatyöt ym!
Seinäjoki Etelä-Pohjanmaa

Karhunluola

Tarjoamme perhe- ja sosiaalihuollon palveluita Päijät-Hämeessä.
Lahti Päijät-Häme

Kivipuiston Palvelukotisäätiö

Kivipuiston Palvelukotisäätiön omistamassa Kivipuiston monipalvelukeskuksessa tuotetaan asumis- ja tukipalveluja järvenpääläisille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.
Järvenpää Uusimaa

MSV Siivous

Kotisiivouksia kotitalouksille luotettavasti ja edullisesti 10 vuoden kokemuksella.
Espoo Uusimaa

Onnitalo-säätiö

Onnitalo-säätiön tarkoituksena on toimia vanhusten hyvinvoinnin edistämiseksi ja tätä tarkoitustaan se toteuttaa perustamalla ja ylläpitämällä vanhusten asuntoja, palvelu- ja hoivakoteja kuin myös suorittamalla muuta tarkoituksen toteuttamiseen tähtäävää toimintaa.
Helsinki Uusimaa

Perhekoti Hanhikaari

Ammatillista perhehoitoa pitkäaikaisesti sijoitettaville 7-17 vuotiaille lapsille turvallisessa ja virikkeellisesssä kasvuympäristössä.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Vanhustyön keskusliiton kotisivut

Vanhustyön keskusliitto on 280 yhteisön keskusjärjestö. Jäsenet ylläpitävät mm. palvelutaloja ja vanhainkoteja sekä järjestävät vapaa-ajan toimintaa. Liiton toimintamuotoja: vaikuttamis- ja kehittämistoiminta, koulutus, viestintä, kotipalvelu ja materiaalituotanto.
Helsinki Uusimaa   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.