Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Muut terveyspalvelut: De-Ku
Fennica.Net: Helsinki: Kauneus ja terveys: Terveyspalvelut: Muut terveyspalvelut
Uudet   A D E F G H K M N O P R S T  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: De-Ku
Debora Oy

Debora on asiantunteva terveydenhuollon palveluyritys. Tuotamme monipuolisia palveluratkaisuja julkiselle ja yksityiselle sektorille: Hoitoalan henkilöstöpalvelu, yksityinen sairaanhoitopalvelu, palvelulaboratorio, kuntoutus ym.

Eteläesplanadin Hammaslääkäriasema

Etelä-Esplanidin Hammaslääkäriasema Oy perustettiin nykyiselle paikalleen v. 1975. Käytössämme on viisi hoitohuonetta, kymmenen hammaslääkäriä hoitajineen, suuhygienisti ja sihteeri.

Finnkiro - Terveyspalvelut

Miksi koulutetulle kiropraktikolle ?Koulutettu kiropraktikko on erikoistunut tutkimaan ja hoitamaan selkärangan liikehäiriöitä ja kiputiloja. Yleisimmät hoitoalueet ovat alaselkä sekä niskan ja hartian alueet. Oireet vaihtelevat lievistä erittäin voimakkaisiin kiputiloihin. Kiropraktiikka hoitomuotona sopii ehdottomasti myös sinulle. Koulutettu kiropraktikko... Jatkuu

Fysio-Masa - Akupunktio, fysioterapia, hieronta

Fysio-masa, fysikaalinen hoitolaitos antaa kokonaisvaltaista hoitoa jo vuodesta 1989.Kuntoutusta leikkauksen jälkeen, työterveyshoitoa,urheilufysioterapiaa ja urheiluhierontaa

Fysioterapia, Hieronta, Helsinki - Malmin Fysioterapia

Malmin Fysioterapia on fysioterapian eri osa-alueisiin erikoistunut yritys, jonka iloisella ja ammattitaitoisella työryhmällä on useiden vuosien kokemus alalta.

GLOSS Hammashoitopalvelut Oy

GLOSS on yksilöllisten sekä lasertehostettujen hampaiden valkaisujen johtava asiantuntija. Valkaisumenetelmämme sopivat kaikenlaisille hampaille ja valkaisutulos on nähtävissä välittömästi. Hampaat näyttävät hyvin hoidetuilta ja luonnollisen valkoisilta.Muita korkeatasoisia hoitojamme ovat hammaskiven poistot ja soodapuhdistukset.

Helsingin Hierontakeskus

Helsingin hierontakeskus on perinteisiin suomalaisiin hoitomuotoihin keskittynyt osaavien ammattilaisten yhteisö. Olemme tarjonneet hierontapalveluja jo vuodesta 1996. Viihtyisät vastaanottotilamme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin rautatientorin vieressä, Kaisaniemenkadulla sekä Kampissa Runeberginkadulla ... Jatkuu

Hieronta-Akatemia

Helsingin Hieronta-Akatemia on kouluttanut vuodesta 1993 lähtien ammattitaitoisia hierojia.Koulutukset on tarkoitettu kaikille hieronnasta ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille.

Kotipalvelu Koti-Medi

Koti-Medi tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä kotisairaanhoitoa. Ammattitaitoiset sairaanhoitajamme pätevän henkilökuntamme kanssa takaavat turvallisen ja luotettavan hoidon kotiympäristössä. Meille on tärkeää välittävä, arvostava ja yksilöllinen hoito kaikissa tilanteissa.

Kukontorin Hammaslääkärit

Kukontorin hammaslääkärit Oy on Helsingin Forumissa sijaitseva hammaslääkärikeskus, joka tarjoaa monipuolisesti korkealaatuista yksityistä hammashoitoa.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.