Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Asiantuntijapalvelut: Pr-Ra
Fennica.Net: Helsinki: Business: Asiantuntijapalvelut
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Z  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pr-Ra
Precision Audio

Precision Audio (Precision Oy est.1991) on vuodesta 1999 lähtien keskittänyt toimintansa äänentoistoteknisiin toteutuksiin.Päätoimialamme on elektronisesti tuotetun musiikin -tapahtumien, julkisten yleisötapahtumien, ravintoloiden ja erilaisten juhlatilaisuuksien äänitekniikan suunnittelu ja toteutus, sekä äänentoistojärjestelmien vuokraus. Tarvittaessa... Jatkuu
Äänituotanto ja äänentoisto

Procam tuotanto Oy

Procam tuotanto Oy on perustettu 1997. Procam vakiinnutti heti paikkansa suomalaisten riippumattomien tuotantoyhtiöiden joukossa. Procamista löytyy ammattitaitoinen sekä kokenut henkilökunta unohtamatta nuorekasta asennetta. Nuoresta iästään huolimatta on Procam tehnyt paljon ja monipuolisesti erilaisia tuotantoja mm. tapahtumataltiointeja (mm. Red... Jatkuu
AV-tuotanto ja -palvelut

ProfeCons Oy

Monialan konsultoiva insinööritoimisto
Insinööritoimistot, tekn. asiantuntijapalvelut

Profox Companies Oy

Autodesk System Center- tason osaamista
Insinööritoimistot, tekn. asiantuntijapalvelut

Promotive

Promotive tarjoaa muutosturvan kokonaispalvelun, työntekijöiden uranvaihto- ja uudelleensijoituspalveluja sekä henkilöstö- ja muutoskonsultointia.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Proselectum Oy Ab

Työvoimapalvelut

Provisual Oy

Provisual on mediatuotantoyhtiö, joka auttaa asiakasta suunnittelemaan, muokkaamaan ja tuottamaan halutut sisällöt valittuihin päätelaitteisiin soveltuviksi. Provisual julkaisee sisältöjä mm. Internet, TV, DVD ja CD-ROM muotoisina.
Multi- ja hypermediatuotanto

Psykologitoimisto Cresco

Psykologitoimisto Cresco Oy on 1995 perustettu suomalainen psykologisiin soveltuvuusarviointeihin sekä organisaation ja yksilön kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Asiakasyrityksemme tulevat monipuolisesti muun muassa palvelujen, julkishallinnon ja informaatioteknologian aloilta.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

PubliCo Ltd.

Mainonta

Radio City

Radio

Radio Nova

Tietoja Radio Novan ohjelmista, henkilöistä, taajuuksista, mainoshinnoista jne. Tasatunnein lähetettävät uutiset kuunneltavissa viimeisten 24 tunnin ajalta. Palautteen antomahdollisuus. Kilpailuihin osallistuminen.
Radio  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.