Fennica.Net


Mediakortti

Yritykset: Ju-Ju
Fennica.Net: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset
Uudet   Tapahtumat   1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Ä Å  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ju-Ju
Jumikamu - Koulutettu hieroja

Jumikamu tarjoaa klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan lisäksi myös mobilisoivaa hierontaa ja nivelmobilisaatiota eli nivelten liikkuvuuden edistämistä. Jumikamulta saat hierontapalvelut myös suoraan yrityksen omiin toimitiloihin.
Terveys ja hyvinvointi Kuopio Pohjois -Savo

Jumpru Pub - Kaarlenholvi - Patio Oulun Rotuaarilla

Jumpru Pub - Kaarlenholvi on legendaarinen pub-ravintola Oulun sydämessä, Rotuaarilla. Meillä viihtyvät nuoret bailaten ja vanhat parrat turisten. Kaupungin vanhin patio (kesäterassi) lämpölamppuineen avautuu jo vapulta.
Olut- ja drinkkiravintolat Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Junnu Neon Oy

Valomainokset, opasteet, ikkuna- ja autoteippaukset, markiisit sekä tekstiilipainatus. Valmistus ja asennus nopeasti, luotettavasti ja rautaisella ammattitaidolla.
Yleistä viestinnästä Porvoo

Juntuskorut

Yksilöllisiä käsityönä valmistettuja koruja.
Kello- ja kultaliikkeet, korut

Jupalco Oy

Tervetuloa Jupalcon virallisille kotisivuille! Tuotteet: Valurautaiset tuotteet mm. venttiilien ja pumppujen rungot, laakeripesät, vauhti- ja juoksupyörät sekä muut keernalliset ja keernattomat valut. Valurautaiset kaivonkansistot, sadevesijärjestelmät, ränninaluskaivot, valurautaiset kukkaruukut.
Metalliteollisuus Vantaa Uusimaa

Jura Gourmet - Pitopalvelu Tampere

Kaikenkattavat pitopalvelupaketit yksityis-, yritys- ja yleisötapahtumiin.Jura Gourmet tarjoaa näyttävän ja maittavan pitopalvelun juhlaan kuin juhlaan.Valmistamme ja tarjoilemme ruoan paikanpäälle pystytetystä juhlateltasta isoilta paellapannuilta. Tai vaihtoehtoisesti seisovanpöydän rakentaminen tiloihin.Jura Gourmet tuo mukanaan ammattitaitoiset... Jatkuu
Pitopalvelut Tampere Pirkanmaa

Juridicus Oy

Juridicus Oy tarjoaa oikeuspalveluja mm. perunkirjat, pesänselvitykset, jaot, testamentit, ositukset ja avioehdot, erinäisten tavanomaisten asiakirjojen laatiminen, yhteisöjen perustaminen ja saatavien periminen.
Asianajotoimistot, lakipalvelut Helsinki Uusimaa

Juristivalmennus

Laadukkaat valmennuskurssit kaikille Lapin yliopiston oikeustieteelliseen pyrkiville.
Opiskelu ja opiskelijajärjestöt Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Jurmu vaaput arvokaloille

Lohijurmu Oy valmistaa puurunkoisia erikoisvaappuja lohelle, siialle, taimenelle ja muille petokaloille. Myös vaappuja liikelahjoiksi.
Kalastus Rautalampi Pohjois -Savo

Juttusampo

Juttusampo tarjoaa viestintäpalveluita erilaisten organisaatioiden erilaisiin tarpeisiin:Asiakaslehti. Avajaiset. Esite. Henkilöstöraportti. Ilmoitus. Kriisiviestintä. Lehdistötiedotus. Lehtijuttu. Markkinointi. Messuosasto. Myyntikirje. Nettisivut. Näyttely. Toimintakertomus. Tapahtumajärjestelyt. Viestinnän suunnittelu. Viestintävalmennus. Yhteisöilme.... Jatkuu
Viestintätoimistot ja -palvelut Espoo Uusimaa

Juvenes-Yhtiöt Oy

Juvenes-Yhtiöt Oy on monialayritys, jonka omistajia ovat Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnat.
Pitopalvelut Tampere Pirkanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.