Fennica.Net


Mediakortti

Häme: Muut yhteisöt: Ka-Ri
Fennica.Net: Häme: Yhteisöt ja Ihmiset: Muut yhteisöt
Tapahtumat   A F H I J K L M N R S Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ka-Ri
Kaskenkaatajat ry

Kaskenkaatajat ry on Hämeenlinnalainen poikalippukunta joka on perustettu 1963. Vireästi toimiva lippukunta kasvattaa vuosi vuodelta jäsenistöään. Toimintamme painottuu retkeilyyn ja luonnossaolemiseen. Taustayhteisönämme on Hämeenlinnan Ev.lut seurakunta ja toimipaikkamme on Poltinahon seurakuntatalolla.
Retkeily ja vaellus Hämeenlinna Häme

Kiipulasäätiö

Aikuiskoulutus ja -kurssit Janakkala Häme

Kiipun kylä

Kiipun kylä sijaitsee Lounais-Hämeessä, Jokioisten kunnassa. Turusta 80 km.
Kylät ja kaupunginosat Jokioinen Häme

Kojon Nuorisoseura Ry.

Kojon Nuoriseura Ry. pitää yllä Koijärvitaloa sekä järjestää tapahtumia ja toimintaa, mm. retkiä, myyjäisiä, päivällisiä, lukukahvilan ja kesäisin perinteisiä latotansseja.Koijärvitalo, entinen Kojon Nuorisoseurantalo, on rakennettu 1900-luvun alkupuolella. Talo on remontoitu vuosina 2004-05 rakennusaikansa tyyliin, kauniiksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi... Jatkuu
Kylät ja kaupunginosat Forssa Häme

Lions Club Hausjärvi

Lions Club Hausjärvi on perustettu 16.2.1965.Leijonia klubissamme on 33.Pääpainon auttamisessa olemme suunnanneetnuorisotyön sekä ikä-ihmisten hyväksi.
Hyväntekeväisyys Hausjärvi Häme

Lounais-Hämeen Rasti

Lounais-Hämeen Rasti on suunnistusseura, jonka toiminta ulottuu Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän alueelle
Suunnistus Forssa Häme

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Rengon yhdistys

Mannerheimin Lastensuojeluliitos Rengon yhdistys, on vapaaehtoisvoimin pyörivä yhdistys rengon lapsiperheiden parhaaksi!
Lapset - odottaminen, synnytys, hoito, kasvatus Renko Häme

MTK-Hausjärvi ry

Hausjärvi Häme

Nummen Eränkävijät

Partio Hämeenlinna Häme

Rantaniemiracing

Jokioislaisen autokrossiharrastajan Jere Rantaniemen racing-team esittäytyy. Löytyy tietoa kuljettajasta, huoltojoukoista, spoonsoreista, kalustosta sekä autourheilulinkkejä.
Moottoriurheilu Forssa Jokioinen Häme

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys ry.

Riihimäen seudun luonnonsuojeluyhdistys ry on Suomen luonnonsuojeluliiton (SLL) paikallisyhdistys ja kuuluu Uudenmaan ympäristönsuojelupiiriin. Yhdistys toimii Riihimäellä ja Hausjärvellä.
Luontojärjestöt Riihimäki Häme  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.