Fennica.Net


Mediakortti

Muut yhteisöt: Ta-Ta
Fennica.Net: Yhteisöt ja Ihmiset: Muut yhteisöt
Uudet   Tapahtumat   1 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z Ä Å Ö  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ta-Ta
Tampereen Vapaa-ajattelijat ry

Vapaa-ajattelijain liiton jäsenyhdistys. Sivustolla mm. Pakanasanomat -lehti.
Elämänkatsomukset ja maailmankuva Tampere Pirkanmaa

Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijat - Boomi ry

Opiskelu ja opiskelijajärjestöt Tampere Pirkanmaa

Tampereen yliopiston vihreä vasemmisto

¡Viva! (esp. eläköön!) Omistaudumme elämälle,ihmisten ja luonnon tasa-arvoiselle yhteiselolle.Olemme Tampereen yliopiston vihreä vasemmisto -puoluepoliittisesti sitoutumaton ryhmä, jokamuuttaa lähiympäristönsä paremmaksi elää.Uskomme vallankumoukseen, joka lähtee pienistäasioista, ajatuksista ja teoista: pureudummeopiskelijan arjen ja lähiympäristömme... Jatkuu
Politiikka Tampere Pirkanmaa

Tampereen Ylioppilasteatteri ry

Tampereen Ylioppilasteatteri on Pirkanmaan merkittävimpiä harrastajateattereita. Teatteri on perustettu v. 1960. Näyttämö sijaitsee aivan keskustassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 12-14.
Teatteri Tampere Pirkanmaa

Tampere Toastmasters

Vuodesta 1924 lähtien Toastmasters International on auttanut miljoonia jäseniään kehittämään esiintymistaitojaan. Jäseniä on yli 200.000 ja klubeja yli 10.000 80 maassa. Klubien verkosto ja niiden käyttämä ohjelma auttavat varmasti parantamaan puhetaitoa ja johtamistaitoja. Kokouksia on joka toinen viikko. Kukin etenee ohjelmassa omaan tahtiinsa. Jokainen... Jatkuu
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen Tampere Pirkanmaa

Tanssin Tiedotuskeskus

Kattava ja säännöllisesti päivitettävä sivusto suomalaisesta ammattitanssista: esityskalenterissa tiedot ammattitanssiesityksistä Suomessa ja linkkilistalla monia suomalaisia ja ulkomaisia tanssisivuja. Lisäksi mm. tilastotietoa tanssista ja viikottain päivitettävä ajankohtaista-palsta.
Tanssitaiteet

Tanssiorkesteri Troya Bandin kotisivu

Troya Band on espoolainen tanssiorkesteri, jonka ohjelmistoon kuuluu perinteisen tanssimusiikin lisäksi pop, rock, suomipop, oldies, latin/espanjankielinen musiikki sekä akustinen trubaduurihenkinen musiikki.
Iskelmä- ja tanssimusiikki Espoo Uusimaa

Tanssiurheiluseura Fregolina ry

Fregolina on kaarinalainen tanssiurheiluseura. Toiminta-alueemme on Kaarina sekä Turku ja muut ympäristökunnat/kaupungit. Seuran oma sali on Turun Itäharjulla. Toimintaamme kuuluvat kilpatanssin lisäksi myös mm. Bailatino, Zumba ja muita tanssiliikunnan ja kehonhuollon ryhmiä.
Urheiluseurat Kaarina Turku Varsinais -Suomi

Tanssiyhtye Dolores

Tanssiyhtye Dolores soittaa pirteää tanssimusiikkia tanssilavoilla ja -ravitoloissa, myös yksityistilaisuudet, häät yms. tulevat kyseeseen. Yhtyeellä on perinteisesti ollut myös naissolisti.
Iskelmä- ja tanssimusiikki Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Tarinoiden majatalo

Tarinoiden majatalo on teatteri- ja itsetuntemusryhmien kotipaikka Jyväskylässä. Tutustu järjestämäämme itsetuntemuskoulutukseen, -leirein ja teatteriesityksiin. Erityinen kohderyhmämme ovat nuoret aikuiset ja kasvatustyön ammattilaiset, mm. seurakuntien nuorisotyöntekijät.
Teatteri Jyväskylä Keski -Suomi

Taso kotisivut

Taso: Perustettu 1999 Jussi Knaapila | laulu, kitara Teemu Salonen | basso, laulu Jussi Vuotari | kitara Mikko Ojala | rummut, laulu
Pop- ja rock-musiikki Alavus Tampere Etelä-Pohjanmaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.