Fennica.Net


Mediakortti

Muut yhteisöt: Vä-Ww
Fennica.Net: Yhteisöt ja Ihmiset: Muut yhteisöt
Uudet   Tapahtumat   1 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z Ä Å Ö  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Vä-Ww
Väärin kuullut lyriikat

Lue, kommentoi ja arvostele hauskoja väärin kuultuja laulujen sanoja. Lisää myös omasi.
Huumori

Waasa MC

Muu yhdistystoiminta Vaasa Vaasan rannikkoseutu

Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung Fu

Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung FuSifu Wan Kam Leung on yksi edesmenneen Grandmaster Wong Shun Leung:in ensimmäisistä oppilaista.Hänen taitonsa ovat tehneet vaikutuksen myös Hong Kongin poliisivoimiin ja hän on toiminut G4 (VIP Protection Unit) yksikön pääkouluttajana.Sifu Wan on muokannut lajia kehittääkseen sitä vastaamaan nykypäivän haasteisiin.Harjoittelussa... Jatkuu
Itsepuolustus- ja kamppailulajit Pori Satakunta

Wesnoth Finland

Suomalainen The Battle For Wesnoth Foorumi
Tietokone- ja videopelit

Whiptown Five

Orkesteri Whiptown Five esittää amerikanfokstrottia ja bluesia suomeksi ja englanniksi. Orkesterissa on naislaulusolisti, kitaristi, saksofonisti/pianisti, kontrabasisti ja rumpali. Linkki musiikkinäytteisiin on kotisivulla.
Jazz, blues, folk, soul Pieksämäki Etelä-Savo

WMK Rapapapat Ry

Rapapappojen kunniakas mutta toistaiseksi lyhyt historia sai alkunsa, kun kuusi innokasta veteraanimopoharrastajaa piti kerhon perustavan kokouksen Raahessa 20.03.2002.Kerhon päätavoitteena on suomalaisen mopokulttuurin elvyttäminen ja vanhojen mopojen pelastaminen ”ajanhampaalta”.Rapapapat nimi juontaa juurensa ajalta ennen Raahen ja Pattijoen kuntaliitosta... Jatkuu
Yleistä harrasteista Raahe Pohjois -Pohjanmaa

WWF

WWF aloitti uhanalaisten lajien suojelusta. WWF on kasvanut kansainväliseksi osaajaksi, joka etsii lääkkeitä merten, metsien ja ilmastomme pelastamiseen.
Luontojärjestöt Helsinki Uusimaa

www.dance.fi

www.dance.fi on tanssiportaali joka yhdistää koko suomen katutanssilajien harrastajat ( hiphop, street, break & funkstyles). Sivuilta löydät kuvia, videoklippejä ja tietoa lajeista, tapahtumista sekä tanssiopetuksesta.
Tanssitaiteet

www.erakamut.net

Partiolippukunta Eräkamut ry, Kerava. Eräkamut on keravalainen, aktiivinen ja iloinen lippukunta. Kaikki yli 7-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Toimintaa on tarjolla 7-22-vuotiaille, vanhemmat pääsevät mukaan mahdollistajiksi.
Nuorille Kerava Uusimaa

www.karesuando.se

Tutustu Lappiin kolmen valtakunnan rajan tuntumassa!Yhteis Pohjoismainen sivu kaikkine mahdollisine linkkeineen. Monipuolinen infomaatio. Webbikamera!
Luontonähtävyyksiä ja -matkakohteita

www.rate24.com

Rate pictures, chat, e-card, e-shop, webcam etc.
Deittipalvelut Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.