Fennica.NetJT-Cosmetics - Kynsitarvikkeiden edullinen verkkokauppa
http://jtcosmetics.valmiskauppa.fi/  Lyhyesti
Toimiala  
tai aihe  
Kauneudenhoito ja kosmetiikka  
Sijainti   Espoo, Uusimaa  
Yhteisö   Yritys

Toiminne laadukkaiden kynsitarvikkeiden maahantuojana. Teemme myös edullisia ja luonnollisen näköisiä geelikynsiä arkeen ja juhlaan. Lämpimästi tervetuloa!  Esittely 
JT-Cosmetics on alkuvuodesta 2008 perustettu rakennekynsialaan erikoistunut yritys. Yrityksemme toimii laadukkaiden rakennekynsien valmistukseen ja koristeluun käytettävien tarvikkeiden maahantuojana. Hankimme kaikki tuotteemme suoraan ilman välikäsiä maailman johtavilta kynsialan tuotevalmistajilta tai tukkuyrityksiltä. Täten voimme tarjota suomalaisille rakennekynsien tekijöille erittäin huokeita hintoja ympäri vuoden. Selkeässä ja nopeassa nettikaupassamme teet ostoksesi kaikessa rauhassa juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Teemme myös edullisia ja luonnollisen näköisiä geelikynsiä arkeen ja juhlaan. Käytämme laadukkaita Creative Nail Design-tuotteita. Kynsimuotoilijana toimii Tanja, joka on suorittanut mm. CND:n kansainvälisen kynsikoulutuksen.
  Yhteystiedot

JT-Cosmetics - Kynsitarvikkeiden edullinen verkkokauppa
02600 Espoo

Yhteydenottolomake

Sähköposti
jt.cosmetics@pp.inet.fi

Kotisivut
http://jtcosmetics.valmiskauppa.fi/

Muuta
Kynsistudiomme sijaitsee Espoossa Leppävaaran monipuolisten palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskus Sellolta kävelet meille n. 5 minuutissa. Helsingin rautatieasemalta pääset paikallisjunalla Leppävaaran juna-asemalle/Sellolle n. 12 minuutissa ja Pasilasta n. 7 minuutissa. Helsingin keskustasta tulevat bussit 205 ja 106, joiden pysäkki on aivan talomme kulmalla.


  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.