Fennica.Net


Mediakortti

Blockfest
http://www.blockfest.fi/  Tapahtuma lyhyesti
Aiheet   Pop- ja rock-musiikki  
Sijainti   Tampere, Pirkanmaa  
Yhteisö   Yritys
Ajankohta   17.08.2017 - 18.08.2017


  Kuvaus 
Kaupunkifestivaali Blockfest on kasvanut lyhyessä ajassa Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-tapahtumaksi. Blockfestin tuorein kävijäennätys on oheistapahtumineen 65.000 ihmistä, kymmenvuotisjuhlista kesältä 2017. Tapahtuma tunnetaan mm. esiintyjiensä erikoistempauksista, ainutlaatuisen hyvästä tunnelmasta hyvien kulkuyhteyksien keskellä sekä siitä, että festari on myyty jokaisena järjestysvuonnaan loppuun jo ennakkoon.

Tulevan kesän aikataulut julkaistaan heinä-elokuun vaihteessa 2018. Alustavasti kannattaa kuitenkin varautua siihen, että perjantaina 17.8. portit aukeavat klo 14 ja tapahtuma päättyy keskiyöllä. Lauantaina 18.8. portit aukeavat puolestaan jo klo 12, tapahtuman päättyessä niin ikään keskiyöllä.

  Tapahtumapaikka, yhteystiedot ja muut tiedot
Lisätietoja tapahtumasta:

Kotisivut
http://www.blockfest.fi/

Muuta
Blockfestin tapahtuma-alueen muodostavat Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Ratinan stadion sekä luonnonkaunis Ratinanniemi. Festarialueelta löytyy kolme esiintymislavaa, joista suurin stadionilla. Kävijöitä palvelevat monipuolinen ravintolamaailma, laadukkaat anniskelualueet sekä oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut.  Katso myös

Tiedota tapahtumastasi Fennica.Net:issä! Voit tehdä sen ilmaiseksi vaikkei tapahtumalla vielä olisikaan kotisivua.


  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Blockfest ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.