Fennica.Net


Mediakortti

Pori Jazz 2018
http://porijazz.fi/  Tapahtuma lyhyesti
Aiheet   Pop- ja rock-musiikki  
Muu musiikki  
Jazz, blues, folk, soul  
Sijainti   Pori, Satakunta  
Yhteisö   Yritys
Ajankohta   14.07.2018 - 22.07.2018


  Kuvaus 
Pori Jazz kuuluu Euroopan vanhimpiin ja merkittävimpiin rytmimusiikin festivaaleihin. Yhtäjaksoisesti vuodesta 1966 alkaen järjestetty festivaali tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan musiikkiohjelmiston tasokkaissa puitteissa. Festivaalin pääkonsertit järjestetään vehreässä Kirjurinluodon konserttipuistossa, minkä ohella musiikkia ja elämyksiä on tarjolla yhdeksän päivän aikana Porin kauniissa jokirannassa.

Pori Jazz järjestetään 53. kertaa 14.–22. heinäkuuta. Kirjurinluodon konsertit ovat ohjelmassa torstaina 19., perjantaina 20. ja lauantaina 21. heinäkuuta. Musiikki soi pääkonserteissa usealla eri esiintymislavalla, ja kuultavaa on tarjolla iltapäivästä yöhön asti. Yksi pääsylippu kattaa kaikki Kirjurinluodon esiintymislavat.

Pori Jazzin pääkonsertit ovat ikärajattomia, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa seurassa konsertteihin ilmaiseksi.

  Tapahtumapaikka, yhteystiedot ja muut tiedot
Lisätietoja tapahtumasta:

Kotisivut
http://porijazz.fi/

Muuta
Poriin on helppo matkustaa eri kulkuvälineillä. Porin rautatieasemalta on kävellen vain 1,6 kilometrin matka jazzkadulle.  Katso myös

Tiedota tapahtumastasi Fennica.Net:issä! Voit tehdä sen ilmaiseksi vaikkei tapahtumalla vielä olisikaan kotisivua.


  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Pori Jazz 2018 ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.