Fennica.NetMediakortti

Provinssi 2017
http://www.provinssi.fi/  Tapahtuma lyhyesti
Aiheet   Pop- ja rock-musiikki  
Sijainti   Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa  
Yhteisö   Yritys
Ajankohta   29.06.2017 - 01.07.2017


  Kuvaus 
Jo 39. kertaa juhlittavassa Provinssissa nähdään pääesiintyjien The Killersin, Ellie Gouldingin, Profeettojen, Ultra Bra:n, Die Antwoordin, In Flamesin, Danzigin, The Hivesin ja Sabatonin lisäksi kolmen päivän aikana 29.6.-1.7.2017 runsaat 70 muutakin artistia.

Provinssin tapahtumakentän vieressä oleva kesäteatteri otetaan osaksi
festivaalialuetta, ja paikkaan rakennetaan uusi Amphitheatre-lava. Kyseessä on nousevalla istumakatsomolla varustettu esiintymisareena, jolla nähdään viikonlopun aikana erityisesti laulaja-lauluntekijöitä. Amphitheatre-lavan kiinnityksiä ovat esimerkiksi Ismo Alanko yksin, Samuli Putro, tämän vuoden Teosto-palkinnon voittanut Mikko Joensuu, Astrid Swan, The Hearing, Matti Johannes Koivu sekä vauva.fi -keskustelupalstan kirjoituksista sanoituksensa kerännyt Kalevauva.fi

Uuden albumin ilmestymiseen valmistautuva Kasmir, elektronisen musiikin
artisti Huoratron ja Pohjanmaan ikisuosikki Klamydia nähdään myös
Törnävänsaarella. Nousevia esiintyjiä edustavat melodista pop-musiikkia soittava KUUMAA, jonka laulaja on näyttelijänäkin tunnettu Johannes Brotherus, alkuvuodesta debyyttialbuminsa Sakara-levymerkin kautta julkaissut Ikinä, mielenkiintoisimpiin kotimaisiin indierock-lupauksiin kuuluvat Jaakko Aukusti ja Salaliitto, pop-artisti Nelli Matula, energistä garegerockia soittava The Empire Strikes, yhteiskuntakriittisistä lyriikoistaan tunnettu rap-artisti Mercedes Bentso sekä elektronista pop-musiikkia julkaiseva SUAD. Uusia seinäjokelaisbändejä ovat Coldplay- ja Imagine Dragons -vertauksia kerännyt Planet Case sekä juuri toisen albuminsa julkaissut
vaihtoehtorockbändi Malamujér.

Provinssissa et tule kokemaan tylsää hetkeä, sillä lukuisat oheisohjelmat värittävät niin festivaalialuetta kuin Camp Provinssin maisemaakin. Pidä silmäsi ja korvasi auki, sillä saatat kohdata kierteleviä taikureita ja sirkustemppuilijoita, päätyä ihailemaan festivaalimaisemaa maailmanpyörän korkeuksista ja kuulla korvia hivelevää musisointia paikallisilta DJ:ltä ja bändeiltä. Camp Provinssin legendaarinen ohjelma tulee sisältämään tänä vuonna huikeita ohjelmanumeroita seka erilaisia skaboja, kuten beer pongia ja kuplafutista! Tätä et halua missata.

  Tapahtumapaikka, yhteystiedot ja muut tiedot
Lisätietoja tapahtumasta:

Kotisivut
http://www.provinssi.fi/

Muuta
Provinssi sijaitsee Törnävänsaaren alueella Seinäjoella, noin 3 km kaupungin keskustasta. Lähin katuosoite on Törnäväntie 20.Pääset liikkumaan rannekkeen kanssa alueelle ja pois rajattomasti päivän aikana.Porttien aukiolo:To 29.6. 14:30 - 02:00Pe 30.6. 13:00 - 02:30La 1.7. 13:00 - 02:30Huomioithan, että alueelle kulkeminen tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta Törnäväntien puolelta. Festivaalialueen vastakkaisella puolella, Huhtalantiellä sijaitsevasta portista voi poistua alueelta, mutta sieltä ei voi kulkea sisään alueelle.
  Katso myös

Tiedota tapahtumastasi Fennica.Net:issä! Voit tehdä sen ilmaiseksi vaikkei tapahtumalla vielä olisikaan kotisivua.


  Haku palvelimelta

Google
Web www.provinssi.fi

  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Provinssi 2017 ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista

  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.