Fennica.Net


Mediakortti

Autovuokraamo Scandia Rent -Tampere
http://www.scandiarent.fi/autovuokraamo-tampere  Lyhyesti
Aiheet   Maaliikenne  
Sijainti   Tampere, Pirkanmaa  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Autovuokraamo Scandia Rent Tampere, Rantaperkiönk. 1 toimittaa tarvittaessa vuokra-auton haluamaasi paikkaan ja toimitus ei edes maksa juuri mitään. Vuokraamme henkilöautoista - edustusautoihin, tila-autoista - pikkubusseihin, muuttoautoista - raskaisiin kuorma-autoihin ja työkunta-autoista - kiinteistöhuoltoajoneuvoihin. Erikoisautoja Doppel- miehistön-kuljetusautoihin.

Scandia Rent ja Scandia AutoLeasing palvelut kattavat yrityksen ja yksityistalouden kaikki autotarpeet lyhytaikaisista autovuokrauksista - leasingpalveluihin, räätälöitynä juuri tarpeittesi mukaisesti. Tarjontaamme, 1100 ajoneuvoon kuuluvat kaikki henkilöautoluokat, farmariautot, tila-autot, pikkubussit, maasturit, pakettiautot, muutto-autot, kuorma-autot, työkunta- ja kiinteistöhuoltoautot sekä erikoisautot.

Scandia Rent Autonvuokraus on usein selvästi edullisin kuljetusatkaisu, verrataan sitä juna-, linja-auto-, taksi- tai lentokuljetukseen, ja ryhmässä voi olla vähemmänkin kuin tila-auton 6-7 tai pikkubussin 9 h. Lisäetuna vuokra-autolla noudatat täysin omia aika- tauluja ja matkasuunnitelmia, etkä ole riippuvai muista kulkutavoista.

Olemme avoinna ma - pe klo 07:45 -17:00, mutta muunakin aikana auton nouto ja palautus onnistuu, kunhan sovit siitä etukäteen tai soitat päivystyksnumeroon 03-2147 147 tampere@scandiarent.fi Tampereen toimisto isolla kartalla

  Yhteystiedot

Scandia Rent -Tampere / Autovuokraamo H.Laurila Ky

Puhelin 03-2147 147

Fax 03-222 0100

Sähköposti
tampere@scandiarent.fi

Kotisivut
http://www.scandiarent.fi/autovuokraamo-tampere
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Autovuokraamo Scandia Rent -Tampere ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.