Fennica.Net


Mediakortti

CamerAlarm.net
http://www.camerAlarm.net  Lyhyesti
Aiheet   Turva- ja suojalaitteet- ja tuotteet  
Sijainti   Kotka, Kymenlaakso  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
CamerAlarm.net, hälytin-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmiä

CamerAlarm.net on sivusto, joka esittelee ja myy hälytys- ja kameravalvontalaitteita ja -järjestelmiä, kulunvalvontalaitteita ym. turvallisuuselektroniikkaa. Meiltä saa kaapeloituja ja langattomia tuotteita. Asennukset Kotka-Hamina-Pyhtää-Anjalankoski-alueilla, sopimuksen mukaan kauempanakin. Myymme esiohjelmoituja ja esiasennettuja järjestelmiä kaikkialle maahan. Meiltä mm. DSC-hälytysjärjestelmät, Visonic PowerMax -hälytysjärjestelmät, Colibri Grande -kameravalvontajärjestelmät, Kocom-kameravalvontatuotteet, Telemic HouseControl-, BoatControl- ja TeleControl-GSM-hälytinjärjestelmät ym. Tervetuloa tutustumaan laitteisiin Kotkan Sunilaan. Meidät löytää Aallon Majan Café Ainosta ja Galleria Merilästä. Kannattaa sopia tapaaminen, puh. 050 591 2601.

  Yhteystiedot

CamerAlarm.net

Puhelin 050 591 2601

Fax (05) 34 44 300

Sähköposti
ilkka.porkka@aallonmaja.com

Kotisivut
http://www.camerAlarm.net
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto CamerAlarm.net ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.