Fennica.Net


Mediakortti

Can-Do Consulting Oy
http://www.can-do.fi  Lyhyesti
Aiheet   Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus  
Sijainti   Espoo, Uusimaa  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Can-Do Consulting palveluksessasi!
Can-Do Consulting Oy on perustettu maaliskuussa 2010 lähes puolen vuoden esityön jälkeen. Meillä on selvä visio: Tarjota asiakkaillemme konsultointia jota asiakaskin ymmärtää ja jonka rahallinen arvo on helposti laskettavissa. Osaamme tulkata IT-ongelmat selkokielelle. Monesti eri järjestelmien käyttöönottoprojektien ainoat neuvonantajat ovat järjestelmätoimittajia joilla on selkeästi oma lehmä ojassa. Pelkästään se, että ulkopuolinen lukee läpi järjestelmätarjoukset voi säästää yritykselle tuhansia euroja. Joskus prosessiongelmia yritetään paikata tietotekniikalla ja luodaan vain lisää ongelmia. Ajattele, että voisit parantaa yrityksesi tehokkuutta vain prosessien korjauksella sen sijaan että investoit tuhansia euroja maksavaan tekniikkaan. Me olemme jo ajatelleet tätä puolestasi. Lisäksi kattavan yhteistyökumppaniverkostomme avulla löydämme apua haasteisiin jotka ovat oman ydinosaamisemme ulkopuolella.

info@can-do.fi

  Yhteystiedot

Can-Do Consulting Oy

Sähköposti
info@can-do.fi

Kotisivut
http://www.can-do.fi
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Can-Do Consulting Oy ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.