Fennica.Net


Mediakortti

Flavonia flavour of life
http://www.flavonia.fi  Lyhyesti
Aiheet   Ruoka, juoma ja ravinto  
Sijainti  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Flavonia sai alkunsa harrastuksesta. Me kaksi uraputkessa sinnittelevää kotigastronomia kokeilimme viiniköynnöksen oksien polttamista kaasugrillin laavakivillä tavoitteenamme saada makua ja väriä ruokaan. Ei siinä sinänsä mitään uutta ollut. Oksilla on grillattu viininviljelyalueilla iät ajat eikä syyttä, koska aromi on hyvin hienostunut.

Ajatus oksien myymisestä muillekin alan harrastajille putkahti esiin aina silloin tällöin, mutta ajatus neuroverkkoanalyysien ja säännöllisen palkan hylkäämisestä ja ryhtymisestä risukauppiaaksi vaati hetken kypsyttelyä.

Matkan varrella hihaan on tarttunut muutakin kuin risuja, mutta perusajatus on säilynyt samana. Haluamme tarjota jotain uutta ja ällistyttävää, joilla voit ilahduttaa itseäsi ja lähimmäisiäsi. Tätä kirjoitettaessa aurinko paistaa ja Barbeque-kausi on juuri pääsemässä vauhtiin. Tämän hauskemmaksi ruuanlaitto ei siis enää tule!

Espoossa 28.4.2007
Ilkka Lahtinen ja Timo Muttonen  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Flavonia flavour of life ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.