Fennica.Net


Mediakortti

FunGo Minigolf
http://www.fungo.fi  Lyhyesti
Aiheet   Golf  
Sijainti   Helsinki, Uusimaa  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
FunGo Minigolf ja Cafe-Bar

Huikean hauska sisäminigolf!

Ainutlaatuinen FunGo Minigolf Salmisaaren Liikuntakeskuksessa on Suomen ensimmäinen sisätiloihin rakennettu seikkailullinen minigolfrata. Meillä koet huikean minigolf-seikkailun luonnonmukaisilla radoilla ja upean teeman ympäröimänä. FunGo Minigolf on luonnonmukaisiksi muotoilluista elementeistä rakennettu, upeasti maisemoitu 9-ratainen ja 18-reikäinen minigolfrata. Haastetta radoilla lisäävät ratojen pyöreät muodot ja jokaisen radan kaksi reikää.

FunGo Minigolf tarjoaa elämyksen, missä kaikilla on taatusti hauskaa. FunGo Minigolf sopii yritystapahtumien aktiviteetiksi, kokousten yhteyteen, lasten synttäreille, polttariohjelmaksi, erilaisiin pikkujouluihin, golf-harrastajien talviharjoitteluun, vapaa-ajanviettoon tai ihan muuten vain. Minigolf sopii yhtä hyvin pienille taaperoille kuin isommille taatoille. Meiltä löytyy varusteet kaiken kokoisille minigolffareille.

FunGo Cafe-Bar

FunGo Minigolfin yhteydessä toimiva FunGo Cafe-Bar tarjoaa tuoreet ja maukkaat herkut kaikille Salmisaaren Liikuntakeskuksen kävijöille. Valikoimaamme sisältyy mm. perinteiset kahvilatuotteet, sporttiset proteiinipommit, oman keittiömme Pläde-pizzat, Segafredon aidot italialaiset erikoiskahvit. Kahvilamme toteuttaa tilauksesta tarjoilut myös Salmisaaren Liikuntakeskuksessa oleviin tilaisuuksiin.

Cafe-Barissa ja pelialueella on C-oikeudet (olut, siideri, lonkero).

Tutustu tarkemmin:
www.fungo.fi
www.facebook.com/fungominigolf

  Yhteystiedot

FunGo Oy

Puhelin 050 373 6458

Sähköposti
myynti@fungo.fi

Kotisivut
http://www.fungo.fi
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto FunGo Minigolf ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.