Fennica.Net


Mediakortti

HalooPalvelut
http://www.venehaloo.fi  Lyhyesti
Aiheet   Turvallisuuspalvelut ja vartiointi  
Sijainti   Jyväskylä, Keski-Suomi  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
HalooPalvelut Oy

Yhteisöllistä turvaa ja yhteydenpitoa

HalooPalvelut muodostuvat VeneHaloo, SatamaHaloo ja HuoltoHaloo-palveluista. Kaikki palvelut tukevat omaisuuden turvaa sekä yhteiskäytässä olevien kohteiden turvallisuutta ja toimintavarmuutta. Palvelut perustuvat yhteisöllisyyteen ja kansalaisaktiivisuuteen.VeneHaloo on parasta turvaa veneellesi.SatamaHaloo- palvelu on venepaikkojen hallintaa ja veneiden tunnistamista. HuoltoHaloo-palvelu auttaa monissa käytännön ongelmatilanteissa. Yhteiskäytössä olevien kohteiden käyttäjät voivat ilmoittaa huoltotarpeesta suoraan huoltohenkilölle teksti- tai multimediaviestillä kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta.Käyttökohteita ovat esim pullonpalautusautomaatit, epäkuntoon mennyt laite, yhteisten tilojen siivottomuus ja kunnossapito jne.


  Yhteystiedot

Kari Koskela

Puhelin 0405085728

Kotisivut
http://www.venehaloo.fi
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto HalooPalvelut ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.