Fennica.Net


Mediakortti

Kari Parila Tmi
http://www.kariparila.fi  Lyhyesti
Aiheet   Insinööritoimistot, tekn. asiantuntijapalvelut  
Sijainti   Espoo, Uusimaa  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Yritys tarjoaa asbesti- ja haitta-ainekartoituksia Helsingin seudulla: Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä. Asbestikartoituksen kokonaishinta muodostuu konsulttipalkkiosta, laboratoriokustannuksista ja näytteiden lähettämisestä syntyneistä postikuluista, jotka ovat luonnollisesti riippuvaisia kartoitettavan alueen laajuudesta. Valmis asbestikartoitusraportti voidaan toimittaa jopa 24 tunnin sisällä asiakkaalle.

Yrityksen asbesti- ja haitta-ainekartoitukset ovat ammattilaisen tekemiä puolueettomia tutkimuksia. Yrityksellä on voimassa oleva sopimushinnasto FINAS akkreditoidun asbesti- ja haitta-ainelaboratorion kanssa, jossa palvelun laadun takaa kokenut analyysihenkilöstö sekä viranomaisohjeiden ja standardien mukainen palvelutoiminta. Tämä takaa asiakkaalle kaikista luotettavimmat tulokset parhaaseen mahdolliseen hintaan.

  Yhteystiedot

Kari Parila

Puhelin 0440111591

Sähköposti
kari.parila@outlook.com

Kotisivut
http://www.kariparila.fi
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Kari Parila Tmi ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.