Fennica.Net


Mediakortti

Professori Nàndor Mikolan Taidesäätiö
http://www.nandormikola.fi  Lyhyesti
Aiheet   Galleriat ja näyttelyt  
Sijainti   Vaasa, Pohjanmaa  
Yhteisö   Muu yhteisö


  Kuvaus 
Nándor Mikolan Taidesäätiö on vuonna 1993 perustettu yksityinen säätiö, jonka tehtävänä on pohjalaisen kuvataiteen tukeminen ja edistäminen. Tällä hetkellä Taidesäätiö ylläpitää Mikolan Akvarellisalia Vaasan keskustassa Wasaborgin kiinteistössä osoitteessa Raastuvankatu 21 (sisäpiha).

Professori Nándor Mikolan Akvarellisali on keväällä 2005 perustettu akvarellitaiteen esittelypaikka. Akvarellisali ei ole museo eikä galleria, vaan kuvataiteilijoiden ja taiteen ystävien kohtauspaikka. Akvarellisalissa pidetään säännöllisesti avoinna olevia näyttelyitä sekä järjestetään tapahtumia, joissa tämä taiteilijoiden ja taiteen harrastajien kohtaaminen on mahdollista. Mikolan Akvarellisali avoinna kesäaikana (touko-elokuu) ke-su klo 12-16, talviaikana (syys-huhti) ke klo 14-18, la-su 12-16. Näyttelytilan yhteydessä olevassa pienessä putiikissa myydään Nàndor Mikolan taiteesta kertovia kirjoja sekä postikortteja.

Akvarellisalin yhteydessä toimii myös Mikola-seura, joka edistää Mikolan ja muiden kuvataiteilijoiden taiteen tunnettavuutta.

Lisätietoja kotisivuiltamme osoitteesta http://www.nandormikola.fi

  Yhteystiedot

Professori Nàndor Mikolan Taidesäätiö

Puhelin 0504381391

Sähköposti
info@nandormikola.fi

Kotisivut
http://www.nandormikola.fi
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Professori Nàndor Mikolan Taidesäätiö ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.