Fennica.Net


Mediakortti

Uniikkipuku.fi - juhla-asujen ateljeeverkkokauppa
http://www.uniikkipuku.com  Lyhyesti
Aiheet   Vaatteet  
Sijainti  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Suomalainen Uniikkipuku.com tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja vaikuttaa itse oman juhla-asun suunnitteluun. Olemme toteuttaneet lukuisia hää- ja juhlapukuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Suunnittelun käynnistät lähettämällä meille tarjouspyynnön, jossa on valokuva ja yksilölliset toiveesi. Voit muokata pukua haluamallasi tavalla. Kaikki on mahdollista.
Suunnittelijamme tutustuu lähettämääsi materiaaliin ja tekee sinulle tarjouksen, joka sisältää alustavan suunnitelman puvusta, kokonaishinnan sekä aikataulun. Vielä tähänkin ehdotukseen voit tehdä muutoksia ja korjauksia. Lisäksi tarjoamme juhla-asuusi sopivat asusteet omasta mallistostamme jopa 30% markkinahintoja edullisemmin.
Meiltä et saa kopiopukua, vaan aivan oman uniikin juhla-asun, jonka ammattilaiset toteuttavat yhteistyössä kanssasi. Olemme toteuttaneet vuosien aikana satoja upeita luomuksia asiakkaillemme.


  Yhteystiedot

Uniikkipuku-asiakaspalvelu

Puhelin 040 6619933

Kotisivut
http://www.uniikkipuku.com
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Uniikkipuku.fi - juhla-asujen ateljeeverkkokauppa ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.