Fennica.Net


Mediakortti

Wieniläinen sokerileipomo Oliver Werner Krulla`s Wiener Zuckerbäckerei
http://www.krullas.com  Lyhyesti
Aiheet   Leipomotuotteet  
Sijainti   Helsinki, Uusimaa  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Oliver Werner Krulla´s on Suomen ja Pohjoismaiden ainoa wieniläisiin ja keskieurooppalaisiin leivonnaisiin erikoistunut sokerileipomo.

Yrityksemme perustaja Oliver Werner Krulla on wieniläinen ravintola-alan ammattilainen joka on erikoistunut jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Hän avasi Suomen ensimmäisen aidon wieniläisleipomon Helsinkiin.

Tarjoamme laajan valikoiman aitojen reseptien mukaan valmistettuja erikoisuuksia. Valikoimamme kattaa klassikko-Sacherin lisäksi sellaiset kakut kuin Dobostorte, Schwarzwälder Kirschtorte, Trüffeltorte, Esterhàzytorte ja Malakowtorte sekä kausikakut.

Periaatteenamme on käyttää vain parhaita saatavilla olevia raaka-aineita ja valmistaa kaikki käsin. Takaamme ettemme käytä keinotekoisia maku- tai makeutusaineita, margariineja tai muita oikopolkuja koska uskomme, että juuri siksi Sinäkin ihastut tuotteisiimme.

Laatu on meille ylpeyden aihe ja maistat sen varmasti myös maussa.


  Yhteystiedot

Oliver Werner Krulla

Puhelin 050-5509509

Sähköposti
oliver.w.krulla@krullas.com

Kotisivut
http://www.krullas.com
  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Wieniläinen sokerileipomo Oliver Werner Krulla`s Wiener Zuckerbäckerei ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.