Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Muu yhdistystoiminta
Fennica.Net: Helsinki: Suomi ja yhteiskunta: Yhdistykset ja järjestöt: Muu yhdistystoiminta

Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Agora ry.

Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistys vuodesta 2003

Brahma Kumaris - Raja Joogameditaatio

Brahma Kumaris -opiskelu ja meditaatiokeskuksia on 110 maassa ja keskuksia on yli 8 500. Suomen pääkeskus sijaitsee Helsingissä, säännöllistä toimintaa on myös Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa.Opiskelemme henkistä tietoa, joka kunnioittaa kaikkien uskontojen perinteitä. Tieto selittää johdonmukaisesti sielun, Korkeimman, ajan ja... Jatkuu

C.O.M.A yhdistys

Havis Amandan Nuorkauppakamari - Helsinki ry

Dynaaminen, raikas ja vetovoimainen nuorkauppakamari, joka tarjoaa odotukset ylittävää toimintaa, elämyksiä ja mahdollisuuden jatkuvaan kasvuun sekä verkostoitumiseen toiminnan perustuessa keskinäiseen luottamukseen ja kunnioitukseen.

Helsingin Mestarikilta

Helsingin Mestarikilta perustettiin 1967 pääkaupunkiseudun mestaritutkinnon suorittaneiden henkilöiden yhteenliittymäksi.Tavoitteena on vanhojen mestariperinteiden vaaliminen sekä käsityömestarin korkean ammattitaidon ja työn laadun tunnetuksi tekeminen.

Kreikan kansantanssin ystävät

Kreikan kansantanssin ystävät ry (KKY) tuo tunnetuksi kreikkalaista kansanperinnettä tanssien, upean puvuston ja musiikin avulla.

PAM-Helsingin Kauppatyöntekijät ry

PAM-Helsingin Kauppatyöntekijät ry 001 on pääkaupunkiseudulla toimiva myyjäammattiosasto. Osasto on Palvelualojen ammattiliittoon isoimpia ammattiosastoja. Toiminnassa pam-001 (ykkönen) on ollut jo vuodesta 1907.

Suomen Diabetesliitto Ry

Tukinainen

Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen osaamiskeskus, joka- antaa tukea ja ohjausta seksuaalisen väkivallan ja/ tai hyväksikäytön kohteeksi joutuneille sekä heidän läheisilleen- vaikuttaa ammatti-, viranomais- ja oikeuskäytäntöihin sekä yleiseen mielipiteeseen seksuaalisen väkivallan vähentämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi- tarjoaa yhteistyötä,... Jatkuu   Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Uutiset ja uutislähteet

Suomi uutisissa maailmalla


  Työpaikat: Helsinki: 1114 Järjestöjen johtajat

Näytä kaikki avoimet työpaikat tai
1 päivän (24 tuntia) sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
3 päivän sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
1 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
2 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat

  Hakusana(t)

Työpaikat alueittain - siirry valitsemaan kaupunki tai muu alue.

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimiston tietojärjestelmä.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.