Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Rakentaminen: He-Ja
Fennica.Net: Helsinki: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen
Uudet   A C D E F H I J K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: He-Ja
Helsingin Kattotyö Oy - Kattomaalaus, Kattotyöt

Helsingin Kattotyö Oy on vuonna 2002 perustettu vakavarainen kattourakoitsija. Palveluitamme ovat kattomaalaus, katon pinnoitus, kattohuolto, lumenpudotus sekä pienimuotoiset kattojen korjaukset. Asennamme myös Nesco Oy:n valmistamat kattoturvatuotteet.

Helsingin Peltityö R&V Oy

Rakennuspellityksiä uudis- ja saneerauskohteissa. Myös kattoturva-asiat.

Helsingin Rakennus ja Asennus

Korjaus- ja uudisrakentamista tarjoava joustava perheyritys.

Helsingin Rebuild Oy

Kuntotarkastukset, kosteusmittaukset jarakennuskorjaukset

Helsingin Varavarasto Oy

Tarjoamme Helsingissä Kallion ja Pasilan alueelta pienvarastotilaa 1-6m2. Remontin, asunnonvaihdon ajaksi tai kausitavaroiden säilytykseen edullista, vartioitua, lämmintä ja kuivaa varastotilaa. Alk.35€/kk

Honkarakenne Oy

House Media Communications Ltd.

Housetek-Kattotyöt Oy - Edullinen kattoremontti

Housetek-Kattotyöt Oy tekee kattotyöt Enkopur-tekniikalla edullisesti. Housetek-Kattotyöt Oy -Se edullisempi kattoremontti! Jos katto vuotaa, meiltä myös 24h kattovuotopäivystys!

Idea Remontit Oy

Idea Remontit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun remonttiliike Helsingissä. Toteutamme laadukkaita remonttikokonaisuuksia hyviksi koetuin menetelmin ja uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita apuna käyttäen.Työntekijämme ovat remonttialan huippuammattilaisia. Tärkeimmät tavoitteemme ovat virheetön työnjälki, kestävällä tavalla rakennettu... Jatkuu

Itä-Helsingin Lasi

Itä-Helsingin Lasi Oy on lasitusalan nopeasti kasvava erikoisliike, jonka katalogista löytyy vastaus kaikkiin lasitarpeisiisi.

JAP Nordic Oy - rakennusliike ja konevuokraus

Rakennuspalvelut ja remontointi. Meiltä voit vuokrata kurottajan, pyöräkuormaajan ja pienkuormaajan. Myös ammattitaitoiset kuljettajat.



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.