Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Rakentaminen: Ja-Ma
Fennica.Net: Helsinki: Business: Teollisuus: Rakennusteollisuus: Rakentaminen
Uudet   A C D E F H I J K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ja-Ma
Jareston Oy

Talonrakentaminen, asunto- ja korjausrakentaminen, • Uudisrakennustyöt• Huoneistosaneerauksia • Kylpyhuonesaneerauksia • Vesieristyksia – VTT sertifikaatti• Saunojen panelointia ja eristyksiä • Keittiokaappien asennuksia • Tasoitus ja pinnoitustyöt• Maalaus ja tapetointia• Korkeapainemaalausta• Kirvesmiehentyöt

Kari Andersson OY - Talomyynti

Talopakettien ja rakennusmateriaalin myynti

Kattoremonttiopas

Kattoremonttia suunnittelevan tietopankki. Vältä kattoremontin sudenkuopat ja säästä selvää rahaa hoitamalla kattoremontti oikein. Suoritamme myös ilmaisia kuntokartoituksia, joilla varmistat kattosi kunnon.

Kattotyö Komsi Oy - Kattomaalaus, Kattoremontit, Kattotyöt

Kattotyö Komsi Oy on kattotiivistys, kattomaalaus- ja kattopeltityöurakoitsija. Myös huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti sekä saneeraustyöt kuuluvat toimenkuvaamme.Kattotyö Komsi Oy on luotettava valinta rakentamiseen. Emme panosta lyhyen aikavälin voittoihin vaan tyytyväisiin asiakkaisiin ja pitkiin asiakassuhteisiin.Myös ympäristöasiat ovat meille... Jatkuu

Kiinteistösaneeraus Oy

Oy Kiinteistösaneeraus on 30 v. pääkaupunkiseudulla toiminut yritys, jonka päätoimiala on kiinteistöjen sisäpuoliset saneeraustyöt. Asiakkaitamme ovat julkiset yhteisöt, yritykset, taloyhtiöt sekä yksityiset henkilöt.

Kodin remontit

Kodin remontit -palveluun voit jättää tarjouspyynnön remontistasi. Remonttialan yritykset tekevät sinulle sen jälkeen tarjouksia, joista voit halutessasi hyväksyä mielestäsi parhaan tarjouksen.

Kodin sähkömies

Kodin sähkömies päivystää kellon ympäri pääkaupunkiseudulla.

Lemminkäinen-Konserni

Luja

Luja on kolmannen polven perheyritys. Olemme toimineet rakennusalalla jo 60 vuotta, yhtiö perustettiin 16.11.1953. Tänään Luja on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista.

Lukkotehdas Verkkokauppa

Lukkotehdas verkkokaupasta Abloy-tuotteet ja muut lukitustarvikkeet edullisesti.

Maalarinet Oy

Maalarinet Oy tarjoaa remonttipalvelut mutkattomasti, toimialueinaan Helsinki, Vantaa ja Espoo. Remonttipalvelu onnistuu takuutyönä, avaimet käteen -periaatteella asiakkaillemme. Oli kyseessä sitten toimitilojen tai kodin remontti, teemme sen toiveesi mukaan kustannustehokkaasti. Kun pyydät meiltä tarjouksen, saat pitävän kustannusarvion vailla yllättäviä... Jatkuu



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.