Fennica.NetMediakortti

Espoo: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti: Ap-Si
Fennica.Net: Espoo: Business: Palvelut yrityksille: Huoltopalvelut: Siivous, kiinteistöhuolto, isännöinti

Seuraava sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ap-Si 
Apila-palvelu

Apila-kotipalvelu on uusi kotisiivous-palveluyritys juuri sinulle.Kotisiivouksen voit huoletta jättää hoidettavaksemme, kotiinpalattuasi voit rentoutua puhtautta hohtavassa kodissasi.Palveluihin kuuluvat kaikki siivoustyöt, sekä ainutlaatuinen kukkapalvelu: voit tilata siivouksen yhteydessä ammattitaidolla sidotun kukkakimpun! Toiminta-alueena Espoo... Jatkuu

B So Clean Oy

Luotettavaa yrityssiivousta pääkaupunkiseudulla

Clean-EK Oy - Siivouspalvelut

Siivouspalveluja kokemuksella ja ammattitaidolla Suur-Helsingin alueella. Tarjoamme toimistosiivous-, tehdassiivous- ja kiinteistösiivouspalveluja.

Delux Clean Ky

Delux Clean Ky, Kotisiivousta ja kodinhoitopalveluja. Toimisto-, muutto-, ja loppusiivoukset

Dsn

Tunnemme alan vaatimuksetPitkän kokemuksemme ansiosta sinulla on käytössäsi siivousalan ammattilaiset. Tunnemme alan vaatimukset ja tuotteet seuraamalla aikaamme. 

Espoon Kotiapupalvelu Oy - siivouspalvelu

Siivouspalvelu siivoaa kotisi ja tekee tarvittaessa myös ikkunoiden pesut. Espoon Kotiapupalvelu Oy tarjoaa myös asiointi- ja kotivahtipalveluja. Palveluista saa kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Kiinteistöhuolto Jaakola Oy

Kiinteistöhuolto Jaakola Oy tarjoaa monipuolisia kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistöhuolto, ulkoalueiden puhtaanapito, siivous, huoneistokorjaukset sekä muu tekninen erikoisosaaminen.Pääasiallinen toiminta-alueemme on Leppävaaran suuralue ympäristöineen.

Loni Palvelut Oy

Loni palvelut Oy on puhtaanapitoalan yritys, joka on perustettu vuonna 2003. Siivousalalla olemme olleet jo 90-luvulta lähtien. Valttikorttimme on nopeus, asiakaskeskeisyys ja laadukas työjälki.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Sivina Kotisiivous

Sivina Kotisiivous tekee säännöllisiä ja kertasiivouksia asiakkaiden kodeissa. Myös ikkunanpesut, muuttosiivoukset ja lattianvahaukset. Toimipisteet Espoon Olarissa ja Helsingin Kannelmäessä. Palvelua jo vuodesta 1997. Teemme työtä arkisin päivätyönä työpareina. Käytämme omia ammattilaisten työvälineitä. Tutustu sivuihin ja sovitaan ilmaisen siivousohjelman... Jatkuu  Seuraava sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen


  Työpaikat: Espoo: 91 Siivoojat, kotiapulaiset ja muut puhdistustt.

Näytä kaikki avoimet työpaikat tai
1 päivän (24 tuntia) sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
3 päivän sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
1 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
2 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat

  Hakusana(t)

Työpaikat alueittain - siirry valitsemaan kaupunki tai muu alue.

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimiston tietojärjestelmä.
  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2016 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.