Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Kampaamot, parturit ja hiukset: Ek-Sa
Fennica.Net: Helsinki: Kauneus ja terveys: Kampaamot, parturit ja hiukset

Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ek-Sa 
Ekasalongit

Ekasalongit on neljän liikkeen muodostama parturi-kampaamoketju Helsingissä. Parturimme ja kampaamomme toimivat Kannelmäen Prismassa sekä Itäkeskuksen Hansasillalla. Asiantuntevan palvelun lisäksi meiltä löytyvät korkealaatuiset hiustenhoitotuotteet juuri sinun hiuksillesi (mm. Wella, Kérastase, L'oréal ja Cutrin).

Goldwell

Hiustenhoitotuotteet.

GROOM Parturit

Mies! Jätä kampaamot naisille, tule GROOM Parturiin!GROOM Parturit on miesten hiuksiin erikoistunut parturiliike Helsingin keskustassa. Meiltä löydät kaikki parturipalvelut amerikkalaisesta parranajosta värjäyksiin nopeasti ja helposti! Tervetuloa!

HairStore Beauty Channel

HairStore on Suomen suurin kauneudenhoitoalan Internet-tavaratalo. Tuotevalikoimamme käsittää yli 3000 huippunimikettä, joista voit valita sopivat tuotteet itsellesi. Merkkituotteiden lisäksi HairStoren Internet-palvelu tarjoaa tietoa kauneudenhoitoon, ja etenkin hiustenhoitoon liittyvissä ongelmissa, maailman muodista ja tulevista tapahtumista.

Kampaamo.fi ajanvarauspalvelu

Kampaamo.fi on ajanvarauspalvelu partureille ja kampaamoille. Kampaamo.fi sivulla on kaikki Suomen parturit, etsi kartalta lähin kampaamo ja varaa aika.

Kampaamo Ilpo Jämsén

Ilpo Jämsén on Suomen ensimmäisiä ammattiin valmistuneita visualisteja. Saat parturin, kampaajan, meikkaajan, maskeeraajan ja stylistin palvelut pitkällä ja vankalla ammattitaidolla Helsingin Punavuoressa.

Parturi-kampaamo Salon Janet

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva koko perheen parturi-kampaamo. Hiusasioissa palvelemme sinua ammattitaidolla ja edullisin hinnoin. Meiltä saat myös rastat, hiustenpidennykset, letitykset ym. hiusten erikoistyöt sekä meikkauspalvelun.

Peruutusaika

Peruutusaika julkaisee viimehetkellä vapautuneita parturi/kampaamo aikoja. Parturit voivat sivuston kautta ilmoittaa kyseisen viikon vapaat aikansa sivulle, mutta heidän pitää samalla tarjota vähintään 15% alennus listahintaan. Asiakkaat voivat sitten antaa jälkikäteen palautteensa paikasta joko kommentoimalla tai arvioimalla palvelun.

Rastatukka

Hiustenpidennykset, pikkuletit, cornrows ym. erikoiset letitykset

Satu Arvo

Muoti & kauneus   Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Fennica.Net:in valintoja
Goldwell


  Työpaikat: Helsinki: 514 Kampaajat, parturit, kosmetologit ym.

Näytä kaikki avoimet työpaikat tai
1 päivän (24 tuntia) sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
3 päivän sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
1 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
2 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat

  Hakusana(t)

Työpaikat alueittain - siirry valitsemaan kaupunki tai muu alue.

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimiston tietojärjestelmä.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.