Fennica.Net


Mediakortti

Klassinen musiikki: Ma-Su
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Musiikki: Klassinen musiikki
Uudet   A B C E F H J K L M N O S T  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ma-Su
Maskun Musiikkiyhdistys

Masku Varsinais -Suomi

Minna Nyberg Laulu ja Lausunta

Helsinkiläinen sopraano Minna Nyberg on syksystä 2004 alkaen opiskellut klassista laulua Matti Pelon johdolla Helsingin ammattikorkeakoulu Stadian musiikkipedagogilinjalla. Nybergin laulunopettajina ovat toimineet myös Tanja Kauppinen-Savijoki ja Ulla Ståhl-Grapes. Ennen nykyisiä lauluopintoja Nyberg suoritti musiikkitieteen maisterintutkinnon Åbo... Jatkuu

Minttumaarinsivut

Kerron itsestäni,harrastuksistani,koiristani, kulttuurista,musiikista
Espoo Uusimaa

Misula-Records

Misula-Records myy Anne Kaupin livelevyjä,jotka on nauhoitettu konserteista ympäri Suomea 2001-2002.Sivulla myös melkein tunti Anne Kaupin pianonsoittoa kuunneltavissa,sekä kritiikit,konserttikalenteri,yhteystiedot ja hengellistä antia.Misula-Records (Y-tunnus 1942869-9)muuttui kotilevytehtaasta yritykseksi 21.1.-05.
Vihti Uusimaa

Nordic Voices 10.11.2017 klo 19

Nordic Voices, (Suomi 100)Yhteiskuoroprojekti: Akateeminen Laulu & CantabileJohtaa Dominik VogtTapahtuma-aika ja paikka:Perjantai 10.11.2017 kello 19Saksalainen kirkkoBernhardinkatu 4, 00130 HelsinkiLiput: 15/12 e (2–15-vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat) Lipunmyynti: kuorolaiset, ovelta ja Floud.com"Äänen väri ilmaisee sielun tilan."... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

Olli Porthan - urkumusiikin professori

Olli Porthan on eräs Suomen tunnetuimpia urkutaiteilijoita ja -pedagogeja. Sivuilla on esitelty tulevat konsertit sekä menneiden konserttien ohjelmat. Sivuilla on mahdollista kuunnella myös ääninäytteitä Olli Porthanin tekemistä levytyksistä.
Helsinki Uusimaa

Savonlinnan Oopperajuhlat

Savonlinnan Oopperajuhlilla vuosi 1997 on moninkertainen juhlavuosi. Oopperajuhlien uudelleen aloittamisesta on kulunut 30 vuotta ja Aino Acktén oopperajuhlien alkamisesta 85 vuotta.
Savonlinna Etelä-Savo

Sibelius-Akatemia

Helsinki Uusimaa

Suomen Wagner-Seura

Turku Varsinais -Suomi

Suvin kotisivut / mezzosopraano

Kotisivujeni kautta voit tilata konserttaja, esiintyjiä tai laulutunteja. Tai muuten vain tutustua musiikkimaailmaani

Suvisoitto - Kamariorkesteri Avanti!

Kamariorkesteri Avanti!Suvisoitto Porvoossa.Esa-Pekka Salosen, Olli Pohjolan ja Jukka-Pekka Sarasteen aloitteesta syntyi vuonna 1983 Avanti!
Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.