Fennica.NetMediakortti

Klassinen musiikki: La-Si
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Musiikki: Klassinen musiikki
Uudet   Tapahtumat   A B C E F H J K L M O S T  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: La-Si
Laulaja Markku Hakarinne

Laulaja Markku Hakarinteen nettisivut, jossa voit kuunnella laulunäytteitä, tutustua Markun historiaan laulajana, tiedustella esiintymishintoja, sekä mahdollisesti tilata esityksen.
Tuusula Uusimaa

Lounais-Hämeen Musiikkipäivät ry.

Musiikkia ja tapahtumia Lounais-Hämeessä
Forssa Häme

Mariinski-teatterin ystävät Suomessa

Mariinski-teatterin Ystävät Suomessa järjestää konserttitoimintaa Suomessa ja konsertti-/kulttuurimatkoja Pietariin.

Maskun Musiikkiyhdistys

Masku Varsinais -Suomi

Minna Nyberg Laulu ja Lausunta

Helsinkiläinen sopraano Minna Nyberg on syksystä 2004 alkaen opiskellut klassista laulua Matti Pelon johdolla Helsingin ammattikorkeakoulu Stadian musiikkipedagogilinjalla. Nybergin laulunopettajina ovat toimineet myös Tanja Kauppinen-Savijoki ja Ulla Ståhl-Grapes. Ennen nykyisiä lauluopintoja Nyberg suoritti musiikkitieteen maisterintutkinnon Åbo... Jatkuu

Minttumaarinsivut

Kerron itsestäni,harrastuksistani,koiristani, kulttuurista,musiikista
Espoo Uusimaa

Misula-Records

Misula-Records myy Anne Kaupin livelevyjä,jotka on nauhoitettu konserteista ympäri Suomea 2001-2002.Sivulla myös melkein tunti Anne Kaupin pianonsoittoa kuunneltavissa,sekä kritiikit,konserttikalenteri,yhteystiedot ja hengellistä antia.Misula-Records (Y-tunnus 1942869-9)muuttui kotilevytehtaasta yritykseksi 21.1.-05.
Vihti Uusimaa

Olli Porthan - urkumusiikin professori

Olli Porthan on eräs Suomen tunnetuimpia urkutaiteilijoita ja -pedagogeja. Sivuilla on esitelty tulevat konsertit sekä menneiden konserttien ohjelmat. Sivuilla on mahdollista kuunnella myös ääninäytteitä Olli Porthanin tekemistä levytyksistä.
Helsinki Uusimaa

Savonlinnan Oopperajuhlat 2017 7.7.2017

Eläköön Suomi ja Savonlinnan Oopperajuhlat!Oopperajuhlien avajaisviikonloppuna juhlitaan 100-vuotiasta Suomea. Kaksi syvälle suomalaisuuteen pohjautuvaa teosta yhdistyvät kokonaisuudeksi, kun Aulis Sallisen Linna vedessä -kantaesitystä seuraa Kullervon ensi-ilta Olavinlinnassa. Kokonaisuuden täydentää Kerimäen kirkossa suomalaisen mieskuorolaulun kansainvälisesti... Jatkuu
Savonlinna Etelä-Savo

Savonlinnan Oopperajuhlat

Savonlinnan Oopperajuhlilla vuosi 1997 on moninkertainen juhlavuosi. Oopperajuhlien uudelleen aloittamisesta on kulunut 30 vuotta ja Aino Acktén oopperajuhlien alkamisesta 85 vuotta.
Savonlinna Etelä-Savo

Sibelius-Akatemia

Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.