Fennica.Net


Mediakortti

Iskelmä- ja tanssimusiikki: Ra-Ta
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Musiikki: Iskelmä- ja tanssimusiikki
A C D F H I J K L M O P R S T V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ra-Ta
Raider Gern - Lauluja suomalaiseen sydämeen

Kotimaisen iskelmän pitkän linjan artisti Raider Gernin kotisivut.

RYTMIX

Tanssimusiikki aikuiseen makuun!
Kirkkonummi Uusimaa

Sallad

Sallad on kuusihenkinen tanssi/bilebändi, joka esiintynyt mm. Silja Linen laivoilla yökerho-orkesterina. Nuorten ammattimuusikoiden perustaman yhtyeen ohjelmisto on laaja ulottuen perinteisestä tanssimusiikista nyky-pop/rockiin.

Satu ja vaahtopäät - yhtye

Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Sound Fever Ohjelmapalvelu

Täältä löydät Suomen musiikkimaailman kuumimmat tulokkaat rockista iskelmään, uutta levymusiikkia, bändejä ja artisteja... Voit ostaa levyjä ja livebändejä keikoille, ja kuunnella näytteitä.Voit kurkistaa showbusineksen kulissien taakse...

Studio Se-Le

Äänitysstudio Se-Le.Harmonikkamyyntiä.
Rovaniemi Lappi

Tanssi- ja viihdeorkesteri Kaposet.

Tanssi- ja viihdeorkesteri Kaposet kotisivu.Kaposet on nelihenkinen tamperelaisorkesteri, joka taitaa tanssimusiikin koukerot humpan pumppaamisesta tangon taikomiseen. Notkein ottein taittuu niin rock kuin pop. Eikä siinä vielä kaikki: kaiken takana on palava halu viihdyttää juhlakansaa ja nostaa kinkerien tunnelma kattoon.
Tampere Pirkanmaa

Tanssiorkesteri Estrados

Estrados on vuonna -99 perustettu tanssiorkesteri pääkaupunkiseudulta. Ohjelmisto koostuu tanssimusiikista, evergreeneistä ja suomalaisesta rock'n rollista. Tarvittaessa pojat soittavat myös pelimannimusiikkia. Orkesterissa on nelihenkinen kokoonpano: basisti (laulu) , kitaristi (laulu) ja rumpali (laulu), kosketinsoittaja/hanuristi,. Meitä voit tilata... Jatkuu
Kirkkonummi Uusimaa

Tanssiorkesteri Jamtime

Orkesteri tarjoaa live -musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin, esim. häihin, syntymäpäiville, yritystilaisuuksiin, ravintoloihin ja tanssilavoille.
Kuopio Pohjois -Savo

Tanssiorkesteri Jamtime

Kuopio Pohjois -Savo

Tanssiorkesteri Petri Peltoniemi & Foxian kotisivut

Tanssiorkesteri Petri Peltoniemi & Foxia tarjoaa tanssimusiikkia kokemuksen tuomalla laadukkuudella. Orkesterin esiintymispaikkoihin kuuluvat tanssilavat, ravintolat unohtamatta häitä ja ykstiyistilaisuuksia. Tyylilajeina tango, valssi, humppa, lattari, disko, rokki, finn-hits, suomi-pop.
Joensuu Pohjois -Karjala  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.