Fennica.Net


Mediakortti

Iskelmä- ja tanssimusiikki: Ta-Vm
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri: Musiikki: Iskelmä- ja tanssimusiikki
A C D F H I J K L M O P R S T V  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ta-Vm
Tanssiorkesteri Troya Bandin kotisivu

Troya Band on espoolainen tanssiorkesteri, jonka ohjelmistoon kuuluu perinteisen tanssimusiikin lisäksi pop, rock, suomipop, oldies, latin/espanjankielinen musiikki sekä akustinen trubaduurihenkinen musiikki.
Espoo Uusimaa

Tanssiyhtye Dolores

Tanssiyhtye Dolores soittaa pirteää tanssimusiikkia tanssilavoilla ja -ravitoloissa, myös yksityistilaisuudet, häät yms. tulevat kyseeseen. Yhtyeellä on perinteisesti ollut myös naissolisti.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Tanssiyhtye Rautalaiva

Tanssi- ja viihdemusiikkia sydämen lämmöllä ja pitkällä kokemuksella

Timon sivut / Maalarinkujan Sanoitus

Iskelmälaulaja/Lauluntekijä Timo Laurell, sekä TrubaDuo kokoonpano valmiina koitoksiin.Mahdollisuus tilata myös sanoituksia tai kokonaan uusi biisi......

Tosiviihde Oy

Tosiviihde Oy on Jyväskyläläinen pitkän linjan ohjelmatoimisto. Yritys tuottaa perinteisten ohjelmapalveluiden lisäksi radiomainontaa, printti- ja www-mainontaa, markkinointipalveluja, promootioita, ohjelmasuunnittelua yms.
Jyväskylä Keski -Suomi

Trubaduuri Häihin!

Trubaduuri Harri Mäkinen.Elävää musiikkia häihin kokemuksella ja rennolla meiningillä.Kotisivuiltani löydät videon sekä lisää infoa.Tervetuloa!
Helsinki Tampere Uusimaa

Viihdeohjelmat.fi

Esiintyjiä - orkestereita, taikureita, koomikoita, tanssiryhmät - juhliin, syntymäpäiville, merkkipäiville, häihin ja yritysjuhliin.
Helsinki Uusimaa

VMT-Records

Musiikkiaiheiset sivut musiikista kiinnostuneille
Oulu Pohjois -Pohjanmaa   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.