Fennica.Net


Mediakortti

Uusimaa: Äänituotanto ja äänentoisto
Fennica.Net: Uusimaa: Uutiset ja viestintä: Mediatuotanto: Äänituotanto ja äänentoisto

Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Coolpool

Musiikki- ja Äänipalvelut. Yritysten Internetsivujen valmistus.
Lohja Uusimaa

Dimmercity Light & Sound Oy

Dimmercity Light & Sound Oy on vantaalainen tapahtumatekniikka-alan palveluita tuottava yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumasi valaistuksen, äänentoiston, esiintymislavat sekä erikoistehosteet korkealaatuisella kalustolla, yli 10 vuoden kokemuksella ja silti kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Kalustomme on myös vuokrattavissa omaan käyttöösi,... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

D-studio - musiikin tuotantotalo

Täyden palvelun musiikin tuotantotalo pääkaupunkiseudulla, jonka palveluihin kuuluuvat musiikin äänitys ja miksaus digitaalisessa äänitysstudiossamme, levynkansien toteutus ja painatus, www-sivut, treenitilat sekä majoitusmahdollisuus isommallekin bändille. Käy sivuillamme ja pyydä tarjous!
Nurmijärvi Uusimaa

Helsingin Elokuvaäänitys Oy

Helsingin Elokuvaäänitys Oy tekee elokuvien ja tv-ohjelmien äänituotantoa. Palveluihimme kuuluu kenttä-äänitys, äänisuunnittelu, äänileikkaus, miksaus sekä äänikaluston vuokraus. Toimimme kaiken kokoisissa tuotannoissa mainoksista pitkiin elokuviin.
Helsinki Uusimaa

Miracle Sound Oy

Helsinki Uusimaa

Precision Audio

Precision Audio (Precision Oy est.1991) on vuodesta 1999 lähtien keskittänyt toimintansa äänentoistoteknisiin toteutuksiin.Päätoimialamme on elektronisesti tuotetun musiikin -tapahtumien, julkisten yleisötapahtumien, ravintoloiden ja erilaisten juhlatilaisuuksien äänitekniikan suunnittelu ja toteutus, sekä äänentoistojärjestelmien vuokraus. Tarvittaessa... Jatkuu
Helsinki Uusimaa

RMC ShowService

Vuonna 1980 perustettu äänentoisto- ja valaistustekniikan yritys, alansa suurin Suomessa. Toimialana on erilaisten tilaisuuksien, kuten yritysjuhlien, ulkoilmatapahtumien, konserttien, muotinäytösten ja näyttelyiden tekninen suunnittelu ja toteutus. Lisäksi myymme ja vuokraamme kaikkea alaan liittyvää tekniikka.
Helsinki Uusimaa

Sony Music Entertainment (Finland) Oy

Espoo Uusimaa

Studio Äänitaivas

Äänitaivas tarjoaa korkealaatuiset studiopalvelut, äänentoistopalvelut, musiikkituotanto ja äänituotanto -palvelut. Lisäksi tarjoamme erityisesti muusikoille, bändeille ja musiikin alan yrityksille räätälöityä web-suunnittelua. in Lisäksi tarjoamme erityisesti muusikoille, bändeille ja musiikin alan yrityksille räätälöityä web-suunnittelua.
Helsinki Uusimaa

Z-Trading Oy Ltd.

Helsinki Uusimaa   Koko maa Ylempään aiheeseen

  Eniten listauksia alueittain
Kaupungit
ja kunnat
 Listauksia 
kpl 
 Uusia 
kpl 
 Listauksia 
/ 1000 
asukasta 
Helsinki 0.01 
Lohja 0.02 
Espoo
Nurmijärvi 0.03 


  Eniten listauksia / 1000 asuk.
Nurmijärvi 0.032
Lohja 0.029
Helsinki 0.012
Espoo 0.004
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.