Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Koti ja asuminen: Uudet
Fennica.Net: Tampere: Koti ja asuminen
Uudet   A G H I J K L M N P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Uudet uutuusjärjestyksessä
Helmilämpö - Lämpöpumput

Kaikki lämpöpumppuratkaisut Pirkanmaalla vahvalla kokemuksella. Maalämpö, ilmalämpö, ilma-vesilämpö. Suunnittelu, asennus ja huolto.
LVI-ala

Kattoremontti Hinta Oy - Katon remontoinnin hinta

Kattoremontti hinta Oy:n kotisivuilta löydät tietoa katon remontoinnin hinnoittelusta. Avullamme voit arvioida oman remonttisi kustannukset. Tarjoamme ilmaisen hinta-arvion, joten voit olla meihin yhteydessä remontteja koskien.
Rakentaminen

LVI Manse

LVI Manse toteuttaa niin suuret kuin pienetkin LVI-työt yksityistalouksille ja taloyhtiöille. Putkiliikkeemme korjaa ja huoltaa rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiä ja -laitteita yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.
LVI-ala

Neopro Oy

Neopro on rakentamisen asiantuntijayritys, joka myy, markkinoi ja maahantuo Suomeen saksalaisen VariantHaus Groupin muottiharkkojärjestelmää. Yritys lisäksi valmistuttaa Suomessa järjestelmän muottiharkkoja jotka soveltuvat passiivitason kivitalon rakentamiseen.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Akuuttitorjunta Pirkanmaa

Akuuttitorjunta hoitaa tuholaiset niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Tarjoamme palveluitamme yrityksille, yksityisille, yhdistyksille ja taloyhtiöille. Tavoitteemme on toimia nopeasti, edullisesti ja asiakasystävällisesti.
Puutarha ja kasvit

Tilaguru Oy - Sisustussuunnittelu

Monipuolinen sisustamisen ja tilasuunnittelun toimisto Tampereella.
Sisustaminen



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.