Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Koti ja asuminen: Ai-Ht
Fennica.Net: Tampere: Koti ja asuminen
Uudet   A G H I J K L M N P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ai-Ht
Air Wise - viisaasti yhdistetty

Air Wise Oy:n täydellisessä talotekniikkapaketissa on viisaasti yhdistetty markkinoiden parhaat tuotteet ja alan viimeisin tietämys. Koko laitetarjonta on tarkasti testattu ja yhdistetty by Air Wise tuoteperheeseen. Toimiva ja turvallinen talotekniikkapaketti on toteutettupäällä ja sydämellä. Valitse viisaasti yhdistetty, saat kerralla parhaan tiedon... Jatkuu
LVI-ala

Akuuttitorjunta Pirkanmaa

Akuuttitorjunta hoitaa tuholaiset niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Tarjoamme palveluitamme yrityksille, yksityisille, yhdistyksille ja taloyhtiöille. Tavoitteemme on toimia nopeasti, edullisesti ja asiakasystävällisesti.
Puutarha ja kasvit

Anne Salenius design

Sisustussuunnittelu (mm. 3D -kuvat), taidetekstiilit, sisustustaulut ja -tyynyt.
Sisustaminen

ANTIIKKILIIKE WANHA WILJAMI

Myymme talonpoikais- ja tyylihuonekaluja,entisöinti- ja kunnostustarvikkeita,valaisimia ja puutarhaesineitä.
Antiikki

Arkkitehtitoimisto Seija Hirvikallio

Palvelut: rakennussuunnittelu, peruskorjaus - ja restaurointisuunnittelu, sisustus- ja kalustesuunnittelu, historialliset rakennus- ja alueselvitykset
Arkkitehtuuri, arkkitehtitoimistot

Armi Aktiivituoli

Armi Aktiivituoli on ergonomiatuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai nivelrikosta kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa. Lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.
Huonekalut

Grillikauppa.com - Grillit netistä

Grillikauppa.com verkkokauppa on perustaminen aloitettiin lokakuussa 2010 ja se avaa ovensa virallisesti 1.4.2011Tarjoamme lähinnä lähinnä Grillaamiseen littyviä tuotteita asiakkaillemme ympäri Suomea ja halutessaan myös ulkomaille.
Puutarha ja kasvit

Helmilämpö - Lämpöpumput

Kaikki lämpöpumppuratkaisut Pirkanmaalla vahvalla kokemuksella. Maalämpö, ilmalämpö, ilma-vesilämpö. Suunnittelu, asennus ja huolto.
LVI-ala

Hifi Studio

Hifi Studio on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa myymälöissä, sekä kaikkialla Suomessa verkkokaupassa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kuvatuotteet (televisiot ja videotykit), kaiuttimet,... Jatkuu
Viihde-elektroniikka

http://www.unicafashion.fi

Unica Fashion Oy:n kotisivuilta näet Unican yksilölliset, puolivuosittain vaihtuvat vaatemallistot. Sivuilta saat tietoa myös tuotteiden suunnittelijoista, materiaaleista jne.
Tekstiilit ja kankaat



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.