Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Koti ja asuminen: Is-Mr
Fennica.Net: Tampere: Koti ja asuminen
Uudet   A G H I J K L M N P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Is-Mr
Isku Oy

Suomalaisen huonekaluteollisuuden edellakavija. Julkis-Iskun Julkiskalusteet. Kilpailu
Huonekalut

Jamito - Kenkätelineet ja säilytysjärjestelmät

Jamito Kenkätelineet ja säilytysjärjestelmät. Kotiin, kouluun ja päiväkotiin. Kaikkialle missä on kenkiä.Jamito kenkätelineiden avulla rakennat näyttävät ja toimivat kenkäteline kokonaisuudet. Kenkätelineitämme löytyy jo sadoista kouluista ja päiväkodeista ympäri Suomen.
Huonekalut

Johnny Sideburns

Johnny Sideburns on suomalainen yritys, joka valmistaa rokkivaatteita ja jolta saat upeat printit esim. puulle ja canvastauluille!
Vaatteet

Jätevesiliike Vestelli

Vestelli toimittaa luotettavat jätevesijärjestelmätSaat Vestelliltä yhdellä tilauksella jätevesijärjestelmän, sekä jätevesisuunnitelman omatoimiasennukseen tai teemme jätevesisaneerauksen Avaimet käteen asennuksena.
LVI-ala

Kattoremontti Hinta Oy - Katon remontoinnin hinta

Kattoremontti hinta Oy:n kotisivuilta löydät tietoa katon remontoinnin hinnoittelusta. Avullamme voit arvioida oman remonttisi kustannukset. Tarjoamme ilmaisen hinta-arvion, joten voit olla meihin yhteydessä remontteja koskien.
Rakentaminen

Kehystyspalvelu Galleria Nyström

Ripustuskiskot ja -palvelut.Kotona, toimistoissa, julkisissa tiloissa...Seinään, katon rajaan asennettavat ripustuskiskot ovat sinulle, joka et halua turhia reikiä seiniisi tai haluat muuttaa usein taulujen paikkaa. Avaimet käteen -palvelumme mitoittaa ja asentaa kiskot sekä ripustaa taulut paikoilleen.
Sisustaminen

Kiinnike-Kolmio Oy

Kiinnike-Kolmio Oy toimittaa rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita sekä niissä käytettäviä työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä, tunnustettuja merkkituotteita valmistavia yrityksiä ja kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä valmistajia.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

LVI Manse

LVI Manse toteuttaa niin suuret kuin pienetkin LVI-työt yksityistalouksille ja taloyhtiöille. Putkiliikkeemme korjaa ja huoltaa rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiä ja -laitteita yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.
LVI-ala

Lämpövinkki Oy

Sivustolta löytyy apua lämmityslaskun pienentämiseen.
Rakentaminen

MILCRAFT T:MI

Valmistamme huonekaluja mittatilausten mukaan, suoritamme pienehköjä rakennus- ja saneeraustöitä.Lisäksi välitämme taidetta ja antiikkia.
Huonekalut

MRT-Kalusteet

MRT-Kalusteet on kodin kiintokalusteisiin erikoistunut yritys.
Rakentaminen



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.