Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Koulutus: He-Ka
Fennica.Net: Helsinki: Koulutus
A B C D E F H I K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: He-Ka
Helsingin yliopisto - Kiihdytinlaboratorio

Yliopistot

Helsingin yliopiston Eksegetiikan laitos

Eksegetiikka tarkoittaa raamatuntutkimusta. Laitoksella on kaksi oppiainetta, Vanhan testamentin eksegetiikan ja Uuden testamentin eksegetiikka.
Yliopistot

Helsingin Yliopisto - Psykologian Laitos

Yliopistot

Henkilöstön kehittämispalvelut

Henkilöstöstrategian ja -politiikan rakentaminen, henkilöstösuunnitelman laadinta, henkilöstön hankinta, perehdyttäminen ja kehittäminen. Ydinosaaminen ja osaamiskartoitukset, koulutus ja koulutussuunnittelu, mittaaminen ja arviointi sekä palkitsemisjärjestelmät.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Hitsaus.info

Hitsaus.info - kaikki tieto hitsauksestaHitsaus.info sivulta löydät kaiken tiedon hitsauksesta ja hitsausmenetelmistä. Tällä sivustolla käsitellään vain metallien hitsaamista. Hitsaamista voi opiskella ammattikouluissa ja erikoisoppilaitoksissa.
Ammatillinen opetus

Ihmisen henkiset voimavarat ovat rajalliset

Tietoa psykoterapiasta ja työnohjauksesta. Henkiseen hyvinvointiin liittyviä ajankohtaisia artikkeleja.Psykoterapia- ja työnohjauspalvelut
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Informatun Research

Yritys tarjoaa asiakaspalvelua kehittäviä palveluita tutkimuksen ja tulkinnan muodossa. Tavoitteena on kehittää asiakaskohtaamisia ja -kokemuksia.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Innomari Oy

Innomari Oy on työhyvinvoinnin konsultointi- ja koulutusyritys, joka on erikoistunut palvelemaan erityisesti catering- ja ravitsemusalan yrityksiä.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

International Maker Academy-maskeerauskoulu

International Maker Academy on Helsingin keskustassa toimiva maskeerauskoulu, jonka opettajat ovat kokeneita alan ammattilaisia.Uudet kurssit alkavat keväisin ja syksyisin.
Muu koulutus

Kandidaattikustannus Oy

Valmennuskurssit lääketieteellisiin tiedekuntiin.
Opiskelu ja opiskelijajärjestöt

Kansainvälisen henkilövaihdon keskus CIMO

Tietoa CIMOn apurahaohjelmista, kansainvälisestä harjoittelusta, Suomen-opinnoista ulkomailla, EU:n koulutus- ja nuoriso-ohjelmista, opiskelusta ulkomailla sekä CIMOn palveluista ja julkaisuista.
Opiskelu ulkomailla, harjoittelu ulkomailla



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.