Fennica.Net


Mediakortti

Helsinki: Koulutus: Ka-Ky
Fennica.Net: Helsinki: Koulutus
A B C D E F H I K L M N O P R S T U V Y  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ka-Ky
Kansainvälisen henkilövaihdon keskus CIMO

Tietoa CIMOn apurahaohjelmista, kansainvälisestä harjoittelusta, Suomen-opinnoista ulkomailla, EU:n koulutus- ja nuoriso-ohjelmista, opiskelusta ulkomailla sekä CIMOn palveluista ja julkaisuista.
Opiskelu ja opiskelijajärjestöt

Kansanopisto.fi

Kansanopisto.fi auttaa jokaista, joka etsii tietoa Suomesta löytyvistä kansanopistoista. Jokaisesta kansanopistosta esitetään kaikki tärkeä informaatio sisältäen mm. sisäänpääsyvaatimukset ja hakumenettelyn, koulutuksen sisällön ja keston, mahdolliset kustannukset ja paljon muuta.
Muu koulutus

Kansanvalistusseura

Aikuiskoulutus ja -kurssit

Kehittämiskonsultti Riika Perho

Työyhteisökoulutus, konsultointi, mallitus, henkinen valmennus.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Kehätieto Oy

Muu koulutus

Kesätyö 2016

Kesätyöpaikkoja vuodelle 2016. Sosiaalinen media on tänäpäivänä erittäin hyvä kanava päästä alkuun kesätyön haussa ja saada myös paljon siihen liittyvää tietoa. Opastamme eteenpäin, jaamme artikkeleita ja välitämme kesätyöpaikkoja.
Peruskoulu

Krista Pyykönen

Krista Pyykönen on viulutaiteilija ja musiikkipedagogi. Hän toimii ammattimuusikkona, viulunsoiton opettajana ja luovien musiikkityöpajojen ohjaajana.
Pedagogiikka ja opettaminen

Kurssihaku.fi

Kurssihaku.fi on koulutusmarkkinointi -palvelu. Koulutusorganisaatiot voivat helposti julkaista ja markkinoida koulutustarjontaansa palvelussa.Koulutusta hakeville palvelu on tehokas ja maksuton. Palvelussa on tarjolla ammatillista kurssi, koulutus ja tapahtumatarjontaa.
Aikuiskoulutus ja -kurssit

Kuvataideakatemia

Yliopistot

KVS-Instituutti

Aikuiskoulutus ja -kurssit

Kymenlaakson Osakunta – KyO

Helsingin yliopiston Kymenlaakson osakunta yhdistää pääkaupunkiseudun kymenlaaksolaisopiskelijoita. Rempseää menoa jo vuodesta 1933.
Opiskelu ja opiskelijajärjestöt



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.