Fennica.NetMediakortti

Koulutus: Au-Br
Fennica.Net: Koulutus
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Ä Å Ö  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Au-Br
Autokoulu Jalonen Hyvinkää

Autokoulu Jalonen tarjoaa ajo-opetusta henkilöauto-, kuorma-auto- sekä moottoripyöräkortin suorittamiseen.
Muu koulutus Hyvinkää Uusimaa

Autokoulu Koljander Oy

Olemme monipuolisesti palveleva autokulu. Koulussamme on runsaasti aikatauluvaihtoehtoja teoriatunneissa ja monipuolinen ajokoalusto. Kaikki automme ovat ilmastoituja. Suomen Autokoululiiton jäsenenä koulumme on hyväksytty ISO 9001 ja Iso 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmiin. Kannattaa kysyä tarjous kurssista.
Aikuiskoulutus ja -kurssit Jyväskylä Muurame Keski -Suomi

Autokoulu Lilliputti

Autokoulu Lilliputti tarjoaa ajo-opetusta Helsingissä ja Vantaalla oppilaan tarpeiden mukaan. Mutkaton, edullinen ja mukava autokoulu.
Muu koulutus Helsinki Uusimaa

Autokoulu Martsarin Liikenneopisto Oy

Autokoulu Martsarin Liikenneopisto Oy tarjoaa autokouluopetusta Vantaan alueella kaikissa ajokorttiluokissa.
Muu koulutus Vantaa Uusimaa

Autokoulu Masa - Itä-Vantaa/Helsinki

Autokoulu MASA on toiminut Itä-Vantaan Länsimäessä jo vuodesta 1991. Tarkempi historia: Liikennekoulu Masa aloitti toiminnan Itä-Vantaan Länsimäessä vuonna 1991, josta alkaen koulutusta on saanut moottoripyörällä, henkilöautolla ja kuorma-autolla. Vuonna 2003 koulun yhtiömuoto muuttui samalla myös nimi eli Autokoulu Masa Oy.
Muu koulutus Helsinki Vantaa Uusimaa

Autokouluopetus Espoossa

Linkkejä ja tietoa autoilusta ja ajokortista.
Muu koulutus Espoo Uusimaa

Autokoulu Treeni

Hyvän Treenin autokoulut ovat henkilöstö- ja asiakasmääriltään pääkaupunkiseudun suosituimpia autokouluja. Meidän tehtävänämme on toteuttaa koulutus siten, että asiakas on tyytyväinen.
Muu koulutus

Autokoulut Suomessa

Kattava autokoulu hakemisto josta löytyy autokoulujen yhteystiedot. Käyttäjillä on myös mahdollisuus arvostella autokouluja.
Muu koulutus

Bab.la - loving languages

Bab.la on suomeksi saatavilla oleva ilmainen kielen oppimiseen keskittyvä verkkoportaali. Sivusto sisältää kattavan englanti-suomi-sanakirjan, kieliaiheisia visoja ja pelejä sekä kielioppitietoutta. Lisäksi sivustolle on koottu kansainvälisten yritysten jättämien harjoittelupaikkahakemusten tietopankki. Kielen oppiminen voi olla hauskaa!
Opiskelu ja opiskelijajärjestöt

Bookloop.net

Sivustolla opiskelijat voivat myydä sekä ostaa käytettyjä koulukirjoja. Kaupankäynti tapahtuu suoraa opiskelijoiden kesken, joten välikäsiä kaupalla ei ole. Palvelussa myydään lukion, ammattikoulun, ammattikorkeakoulun sekä yliopiston kirjoja.
Muu koulutus

British Council Finland

The British Council is Britain's international organisation for educational and cultural relations and has been in Finland for over fifty years.With the support of our specialist colleagues in the UK, we work with ordinary people as well as professionals and decision-makers, building relationships and creating opportunities through programmes in education,... Jatkuu
Opiskelu ulkomailla, harjoittelu ulkomailla Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.