Fennica.NetMediakortti

Koulutus: Bu-Dr
Fennica.Net: Koulutus
Uudet   A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Ä Å Ö  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Bu-Dr
Butotanssija Heli Mukti Jussila

Tietoa Butosta, sekä järjestettävistä esityksistä ja kursseista.
Muu koulutus Turku Varsinais -Suomi

Canvakoulutus

Visuaalisuus viestinnässä ja markkinoinnissa on tänä päivänä tärkeä erottautumiskeino.Haluttu viesti pitäisi saada perille mahdollisimman tehokkaasti ja usein minimaalisella budjetilla.Ota nyt käyttöösi Canva, niin voit tuottaa laadukasta ja visuaalisesti näyttävää sisältöä joustavasti nettin sekä printtiin. Canvakoulutus auttaa sinut alkuun.
Aikuiskoulutus ja -kurssit Helsinki Uusimaa

City 2003 työvuorosuunnittelu

City 2003 on uuden ajan työvuorosuunnittelu-ohjelmisto. City 2003 helpottaa yritysten ja laitosten työvuorojen suunnittelua. Sen avulla voidaan tehokkaasti suunitella ja raportoida henkilöstön käyttöä.Ohjelmisto laskee palkkaperusteet ja tukee useimmat työehtosopimukset.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen

Connectare Oy/ Kielikoulutusta

Connectare Oy/ SpråkCentrum Oy on täyden palvelun kielikeskus. Kattomme alta löytyvät kaikki kieleen, koulutukseen ja käännöksiin liittyvät palvelut. Tervetuloa.
Henkilöstökehitys ja itsensä kehittäminen Helsinki Uusimaa

Develco

Palvelualojen myyjäkoulutusta.
Muu koulutus Mäntsälä Uusimaa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulut Helsinki Uusimaa

Digital Lessons Finland Oy

Digital Lessons Finland Oy on asiantuntemuksen välittämiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme audiovisuaalisia verkkokoulutusta ja -kursseja valmiina opintokokonaisuuksina tai räätälöidysti.
Koulutus Internetissä Helsinki Uusimaa

DiscoGenius – verkko-oppimisyhteisö

DiscoGenius on oppimisyhteisö, jossa jäsenet voivat jakaa materiaaleja, kysyä ja vastata kysymyksiin ja käyttää erilaisia laskimia auttamaan heitä oppimaan ja ymmärtämään eri oppiaineita paremmin. Tarkoitettu niin alakoululaiselle kuin lukiolaiselle ja korkeakoululaisellekin.Meidän tavoitteena on auttaa käyttäjiämme oppimaan ratkaisemaan ongelmia niin... Jatkuu
Koulutus Internetissä

Discover Finland

Tietoa opiskelusta ja harjoittelusta Suomessa, suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteystiedot sekä tietokanta niiden tarjoamista vieraskielisistä kursseista, tietoa Suomen kielen ja kulttuurin opinnoista ulkomailla, nuorisovaihtotietoa sekä runsaasti linkkejä suomalaisiin www-palveluihin
Opiskelu ja opiskelijajärjestöt

Divia

DiViAn tavoitteena on akateemisen tutkimuksen ja alan asiantuntijoiden keskustelujen avulla luoda tietoa siitä, miten näitä kanavia kannattaa käyttää ja miten asiakkaat suhtautuvat uusiin kanaviin ja markkinoinnin muotoihin sekä miten he omaksuvat ja käyttävät niitä.
Muu koulutus

Driving Team Oy

Driving Team Oy on monialakonserni, jonka toimialoihin kuuluu useat liikenteen eri toiminnot.
Muu koulutus  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.