Fennica.Net


Mediakortti

Taiteet ja kulttuuri: Ta-Ta
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri
Uudet   Tapahtumat   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ta-Ta
Tampereen Kaupunginkirjasto

Kirjastot ja arkistot Tampere Pirkanmaa

Tampereen Teatteri

Teatteri Tampere Pirkanmaa

Tampereen vanhan musiikin ystävät

Klassinen musiikki Tampere Pirkanmaa

Tampereen Ylioppilasteatteri ry

Tampereen Ylioppilasteatteri on Pirkanmaan merkittävimpiä harrastajateattereita. Teatteri on perustettu v. 1960. Näyttämö sijaitsee aivan keskustassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 12-14.
Teatteri Tampere Pirkanmaa

Tanssi- ja viihdeorkesteri Kaposet.

Tanssi- ja viihdeorkesteri Kaposet kotisivu.Kaposet on nelihenkinen tamperelaisorkesteri, joka taitaa tanssimusiikin koukerot humpan pumppaamisesta tangon taikomiseen. Notkein ottein taittuu niin rock kuin pop. Eikä siinä vielä kaikki: kaiken takana on palava halu viihdyttää juhlakansaa ja nostaa kinkerien tunnelma kattoon.
Iskelmä- ja tanssimusiikki Tampere Pirkanmaa

Tanssikoulu Blue Flamenco

Blue Flamenco on etnisen tanssin perusopetusoikeden omaava flamencotanssikoulu.Alkeistunnit, lukujärjestystunnit, yksityistunnit ja esiintyjiä tilaisuuksiin.
Tanssitaiteet Helsinki Uusimaa

Tanssikoulu Matleena

Tanssikoulu Matleena tarjoaa perinteisiä lavatansseja kaiken ikäisille harrastajille. Tunneilla saat kattavan kokonaisuuden siitä mitä paritanssi pitää sisällään mm. parin kanssa kommunikointi, tanssin tekniikkaa, musiikin ilmentäminen tanssissa sekä lavatanssin etiketti. Tanssitunteja on niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harrastajille!
Tanssitaiteet Helsinki Oulu Uusimaa

Tanssin Tiedotuskeskus

Kattava ja säännöllisesti päivitettävä sivusto suomalaisesta ammattitanssista: esityskalenterissa tiedot ammattitanssiesityksistä Suomessa ja linkkilistalla monia suomalaisia ja ulkomaisia tanssisivuja. Lisäksi mm. tilastotietoa tanssista ja viikottain päivitettävä ajankohtaista-palsta.
Tanssitaiteet

Tanssiorkesteri Estrados

Estrados on vuonna -99 perustettu tanssiorkesteri pääkaupunkiseudulta. Ohjelmisto koostuu tanssimusiikista, evergreeneistä ja suomalaisesta rock'n rollista. Tarvittaessa pojat soittavat myös pelimannimusiikkia. Orkesterissa on nelihenkinen kokoonpano: basisti (laulu) , kitaristi (laulu) ja rumpali (laulu), kosketinsoittaja/hanuristi,. Meitä voit tilata... Jatkuu
Iskelmä- ja tanssimusiikki Kirkkonummi Uusimaa

Tanssiorkesteri Jamtime

Orkesteri tarjoaa live -musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin, esim. häihin, syntymäpäiville, yritystilaisuuksiin, ravintoloihin ja tanssilavoille.
Iskelmä- ja tanssimusiikki Kuopio Pohjois -Savo

Tanssiorkesteri Jamtime

Iskelmä- ja tanssimusiikki Kuopio Pohjois -Savo



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.