Fennica.Net


Mediakortti

Taiteet ja kulttuuri: Ta-Te
Fennica.Net: Taiteet ja kulttuuri
Uudet   Tapahtumat   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ta-Te
Tanssiorkesteri Petri Peltoniemi & Foxian kotisivut

Tanssiorkesteri Petri Peltoniemi & Foxia tarjoaa tanssimusiikkia kokemuksen tuomalla laadukkuudella. Orkesterin esiintymispaikkoihin kuuluvat tanssilavat, ravintolat unohtamatta häitä ja ykstiyistilaisuuksia. Tyylilajeina tango, valssi, humppa, lattari, disko, rokki, finn-hits, suomi-pop.
Iskelmä- ja tanssimusiikki Joensuu Pohjois -Karjala

Tanssiorkesteri Troya Bandin kotisivu

Troya Band on espoolainen tanssiorkesteri, jonka ohjelmistoon kuuluu perinteisen tanssimusiikin lisäksi pop, rock, suomipop, oldies, latin/espanjankielinen musiikki sekä akustinen trubaduurihenkinen musiikki.
Iskelmä- ja tanssimusiikki Espoo Uusimaa

Tanssiteatteri MD

Tanssiteatteri MD tarjoaa laadukasta nykytanssia lapsille ja aikuisille. Tanssiteatteri MD on myös yksi Tampereen ammattiteattereiden Teatteritiimin kuuluvista teattereista. Tervetuloa viihtymään.
Tanssitaiteet Tampere Pirkanmaa

Tanssiyhtye Dolores

Tanssiyhtye Dolores soittaa pirteää tanssimusiikkia tanssilavoilla ja -ravitoloissa, myös yksityistilaisuudet, häät yms. tulevat kyseeseen. Yhtyeellä on perinteisesti ollut myös naissolisti.
Iskelmä- ja tanssimusiikki Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Tanssiyhtye Rautalaiva

Tanssi- ja viihdemusiikkia sydämen lämmöllä ja pitkällä kokemuksella
Iskelmä- ja tanssimusiikki

Tapani Pitkänen, kotisivu

Mielenkiintoisia linkkejä: Kirjat, antikvariaatit, historia, kulttuuri, Karjala, setukaiset, kirkot, sukututkimus...
Yleistä taiteesta ja kulttuurista Helsinki Uusimaa

Tarharyhmä - yhtye

Pop- ja rock-musiikki Helsinki Uusimaa

Tarinoiden majatalo

Tarinoiden majatalo on teatteri- ja itsetuntemusryhmien kotipaikka Jyväskylässä. Tutustu järjestämäämme itsetuntemuskoulutukseen, -leirein ja teatteriesityksiin. Erityinen kohderyhmämme ovat nuoret aikuiset ja kasvatustyön ammattilaiset, mm. seurakuntien nuorisotyöntekijät.
Teatteri Jyväskylä Keski -Suomi

Taso kotisivut

Taso: Perustettu 1999 Jussi Knaapila | laulu, kitara Teemu Salonen | basso, laulu Jussi Vuotari | kitara Mikko Ojala | rummut, laulu
Pop- ja rock-musiikki Alavus Tampere Etelä-Pohjanmaa

Teatteri Elämän Kevät

Teatteria kuin tilauksesta...Teatteri Elämän Kevät on Tampereelta käsin toimiva nuori ja energinen teatteri, joka kiertää esiintymässä ympäri Suomea.Teatterimme on kuin arjen epiduraali, eli vahvasti komediaan painottunut teatteri. Bravuurejamme ovat musiikkipitoiset revyyt, joissa hersyvä huumori paukkuu ja reipas musiikki raikaa. Olemme erikoistuneet... Jatkuu
Teatteri Tampere Pirkanmaa

Teatteri Mineko

Teatteri Mineko on lastenteatteriryhmä, joka kiertää työkseen ympäri Suomea, laivoilla ja ulkomailla.Tällä hetkellä ryhmä kiertää hauskalla, opettavaisella ja musiikkipitoisella puhe-näytelmällä "Kaksi Pelleä", jota on esitetty sekä sisätiloissa että kesäteattereissakin.Näytelmää on esitetty kohta jo kolme vuotta.Näytelmästä valmistuu keväällä 2003... Jatkuu
Teatteri Orimattila Päijät-Häme



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.