Fennica.Net


Mediakortti

Kuluttaja-asiat
Fennica.Net: Julkiset palvelut: Kuluttaja-asiat

Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Bensan hinta

Bensiinin hintaa seurataan 7 päivänä viikossa kymmenillä asemilla.
Helsinki Uusimaa

Halvat .info

Halvat.info on fiksun ostajan opas. Halvat info antaa vinkkejä, vertailee ja neuvoo miten ostaa viisaasti ja edullisesti. Matkat, hotellit, lennot, lehdet, kirjat, matkapuhelinliittymät jne. mitä etsitkin Halvat neuvoo ostamisessa.

Kuluttajatutkimuskeskus

Kuluttajatutkimuskeskus tuottaa ja välittää tutkimustietoa kulutuksesta ja kuluttajakäyttäytymisestä. Tavoitteena on edistää kuluttajien hyvinvointia, markkinoiden toimivuutta ja kestävää kehitystä.
Helsinki Uusimaa

Kuluttajavirasto

Kuluttajaviraston ja kuluttaja-asiamiehen tehtävänä on turvata kuluttajien taloudellinen, terveydellinen ja oikeudellinen asema sekä toteuttaa kuluttajapolitiikkaa.
Helsinki Uusimaa

Sentinvenyttäjät netissä

Sentinvenyttäjien oma sivusto, joka sisältää kuluttajatietoa tuotteiden ja palvelujen hinnan nipistyksestä kiinnostuneille. Artikkeleissa käsitellään mm. hinnanmuodostuksen teoriaa, tuotefaktoja, testivoittajia ja vertaillaan myyjiä ja käytännön nettipalveluja.
Turku Varsinais -Suomi

Suomen kuluttajaliitto

Suomen Kuluttajaliitto on kuluttajien etujärjestö ja palvelukeskus. Kuluttajaliitto neuvoo kuluttajia ja jakaa tietoa. Kuluttajaliitto on riippumaton ja kaikille avoin kansalaisjärjestö.
Helsinki Uusimaa

Vertailua ja vinkkejä ostoksiin

Tällä sivulla vertailua eri tavaroista ja palveluista. Hintavertailu ja vinkit auttavat hankinnassa, jos etsii tiettyä kohdetta.

Vertailu.info

Vertailu.Info on elektroniikan hintavertailu- ja arvostelupalvelu. Valitsemme palveluun laadukkaimmat suomalaiset nettikaupat. Vertailuun osallistuminen on kaupoille ilmaista.   Ylempään aiheeseen

  Eniten listauksia alueittain
Kaupungit
ja kunnat
 Listauksia 
kpl 
 Uusia 
kpl 
 Listauksia 
/ 1000 
asukasta 
Helsinki
Turku


  Eniten listauksia / 1000 asuk.
Helsinki 0.007
Turku 0.005  Uutiset ja uutislähteet

Uutiset: Kuluttaja-asiat  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.