Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus
Fennica.Net: Tampere: Business: Asiantuntijapalvelut: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus

Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
AJ Marttila Ky

AJ Marttila Ky on Tampereella toimiva laatukonsultointitoimisto. Tarjolla on myös laatukoulutusta ja laatutyökaluja; ohjelmia, kaavakkeita jne. Osaamisalueemme on erityisesti QS-9000 järjestelmät sekä PPAP-prosessi ja muut QS-9000 järjestelmiin liittyvät työkalut.

Industria Oy

Liikkeenjohdon konsulttitoimisto, joka toteuttaa yhdessä asiakasyritystensä kanssa käytännönläheisiä kehitysprojekteja, joilla parannetaan yrityksen kilpailukykyä, kannattavuutta ja tuottavuutta.

Ledi Oy

Ledi Oy on asiantuntijayritys, joka on keskittynyt rahoitus- ja yritysjärjestelyihin sekä neuvonantoon yritysten strategisissa päätöksentekotilanteissa. Hankimme yrityksille rahoitusta ja teemme liiketoimintasuunnitelmia.

MPSCareer.fi

MPS Career on toiminut yritysten rekrytointi-, henkilöarviointi- ja uudelleensijoittumispalveluiden kumppanina jo vuodesta 1975.

Puheviestintäpalvelu Argume

Puheviestintäpalvelu Argume on monisäikeinen puheviestintä-alan yritys, jonka palvelutarjonta ulottuu aina puheviestinnän koulutuksesta ja konsultoinnista juonto, - viihde, - media ja PR-palveluiden tarjontaan. Lisäksi autamme erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kuten festivaalien, yritysten virkistyspäivien ja messujen järjestämisessä ja toteuttamisessa.... Jatkuu



   Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen


  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.