Fennica.NetMediakortti

Pohjois-Pohjanmaa: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus
Fennica.Net: Pohjois-Pohjanmaa: Business: Asiantuntijapalvelut: Liikkeenjohdon konsultointi ja koulutus

Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Asianajotoimisto Castrén & Castrén

Asianajotoimisto Castrén & Castrén Oy on vuonna 1986 perustettu asianajotoimisto, joka palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Toimintamme perustuu kokemuksen ja jatkuvan koulutuksen mukanaan tuomaan asiantuntemukseen, luotettavuuteen ja tehokkuuteen. Asianajajillamme on yli 20 vuoden kokemus sekä liikejuridiikasta että yksityishenkilöiden oikeudellisten... Jatkuu
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Avania Consulting

Avania Consulting on oululainen käytettävyyspalveluita tarjoava yritys.Avania auttaa asiakkaitamme kehittämään käytettävyydeltään erinomaisia tuotteita. Kehityksen kohteena voivat olla esimerkiksi www-sivut, ohjelmistot tai laitteet.Tarjoamiamme palveluita ovat mm. käytettävyystestaus, asiantuntija-arviointi, kyselyt ja Mystery Shopping.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

BusinessOulu

Oulu kasvaa ja kehittyy. Me pidämme siitä huolen.Tuemme kasvavia yrityksiä luomaan työpaikkoja, edistämme vientiä, jalostamme osaamista ja kehitämme toimialoja. Asiantuntijuuden vauhdittajaksi tarvitsemme sinulta oikeaa asennetta – sitä kuuluisaa oululaista rohkeutta ja etukenoa.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Deveplan-Kehitys Oy

Liikkeenjohdon konsultointipalvelut: EU Phare-, Tacis- ja Interreg-hankkeiden suunnittelu ja projektinjohto, PK-yritysten konsultointi, toteutettavuussuunnitelmien laatiminen, tietohallinnon konsultointi.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Martti Ahtisaari Institute

The Martti Ahtisaari Institute (MAI) is involved in developing research activities of the University of Oulu in a broad-scale international cooperation initiative. The Institute is part of the Oulu Innovation Alliance.The research activities focus on challenges of sustainable and responsible business, as well as functioning of the global markets and... Jatkuu
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Oulu Wellness Institute

OWI tarjoaa osaamistaan ja palvelujansa hyvinvointialan yrityksille sekä kasvuyritystoimintaan. Palveluihin kuuluu mm. liikeidean arviointi, liiketoimintakonseptien kehittäminen, kasvustrategioiden kanssa avustaminen.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Sarlog Oy

Tuotannollisten toimintojen kehitys.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Suomen Myyntikoulu Oy

Oulu Tyrnävä Pohjois -Pohjanmaa

Tulevaisuuden kasvupolut Oy

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:n tavoite ja missio:“Tavoittenamme on saavuttaa toimialamme korkein asiakastyytyväisyys sekä olla toimialamme halutuin yhteistyökumppani. Missiomme on luoda asiakkaillemme uutta kannattavaa kasvua, asiakasyrityksen aikaisempaaosaamista hyödyntäen”Palvelun laatu ja saavutettuja tuloksia vuonna 2013:yli 80% valmennettavista... Jatkuu
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Tuotantotalous

Tuotantotalous - Tuotantotalouden verstas on sivusto yrittäjyydestä ja liiketoiminnan sekä palveluiden kehittämisestä.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa   Koko maa Ylempään aiheeseen
  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.