Fennica.NetMediakortti

Chat- ja keskustelupaikat: Au-On
Fennica.Net: Ihmiset ja elämä: Chat- ja keskustelupaikat

Seuraava sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Au-On 
Auttava puhelin Soita.me

Auttava puhelin Soita.me neuvoo, tukee ja kuuntelee elämäsi kriisi- ja ongelmatilanteissa luottamuksella. Voit soittaa anonyymina.

ChatKahvila

ChatKahvilassa vanhat ystävät tapaavat uusia, keskustelevat ja viettävät aikaa yhdessä, netiketin mukaisesti. Jaettu ilo on kaksinkertainen, jaettu suru vain puolikas.Tervetuloa mukaan viihtymään!

HydePuisto

Keskustelupaikka tosikoille ja veitikoille :-D Asiallista, mutta joskus niin tiukkaa kannanottoa elämän eri asioihin huumoria unohtamatta.Olet tervetullut keskustelemaan kanssamme.

Janoinen

Janoinen on nuorille suunnattu riippumaton verkkosivusto josta löytyy uutisia, artikkeleita ja arvosteluja liittyen musiikkiin, yhteiskuntaan ja mediaan. Sivustolta löytyy myös keskustelufoorumi, kalenteri, valokuvagalleria, viikonsana ja sähköiset postikortit.

K00D1K01R4 - Teknologia-foorumi

K00D1K01R4 on (ainakin toistaiseksi) pieni suomalainen teknologiaan keskittynyt keskustelupalsta.

Kanta-Hämeen erilaiset oppijat ry

Kanta-Hämeen erilaiset oppijat ry tukee erilaista oppimista ja opettamista. Tietoa lukivaikeudesta.
Hämeenlinna Häme

Kuputupa

Kuputupa on kupun kotipaikka. Kupu on lyhenne sanoista kuulo-pulina. Kupussa keskustellaan kuuloasioista, suurin osa keskustelijoista on huonokuuloisia ja kuuroutuneita. Kupu on vapaa keskusteluareena, eikä sillä ole yhteyksiä mihinkään järjestöön tai muuhun viralliseen tahoon. Kupukeskusteluun osallistuaksesi tarvitset sähköpostiosoitteen. Sivustoa... Jatkuu

LasipalloChat

Lasipallochatin osoite on julkinen ja tänne kaikki voivat pyytää tuttujaan tulemaan chattailemaan. Ainoa pääsylippumme on "asiallinen" ja etiketin mukainen käytös.Lasipallon avoin chat entiseen tapaan asiallisen mukavasti toisiaan kunnioittaen....yritetään vaihteeksi näin. Kokeilun aikana tämä chat-huone avataan keskiviikkoisin Suomen aikaa klo 19.00-22.00.... Jatkuu

Madonna Foorumi

Suomenkielinen kaikille avoin Madonnalle omistettu keskustelufoorumi. Tervetuloa mukaan.

Ongelma.org

Ongelma.org tuo vertaistukea mielenterveysongelmista kärsiville keskustelualueen avulla, jossa voi vaihtaa kokemuksia.  Seuraava sivu  Ylempään aiheeseen

  Eniten listauksia alueittain
Kaupungit
ja kunnat
 Listauksia 
kpl 
 Uusia 
kpl 
 Listauksia 
/ 1000 
asukasta 
Porvoo 0.02 
Hausjärvi 0.12 
Hämeenlinna 0.02 


  Eniten listauksia / 1000 asuk.
Hausjärvi 0.122
Porvoo 0.022
Hämeenlinna 0.022


  Haku Fennica.Net:istä ja Internetistä

Syötä hakusanat ja paina Enter tai klikkaa Hae-painiketta.
Haku.Fennica.Net - Haku koko Internetistä ja muita hakutoimintoja.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2017 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.