Fennica.Net


Mediakortti

Chat- ja keskustelupaikat: Au-Sh
Fennica.Net: Ihmiset ja elämä: Chat- ja keskustelupaikat

Seuraava sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Au-Sh 
Auttava puhelin Soita.me

Auttava puhelin Soita.me neuvoo, tukee ja kuuntelee elämäsi kriisi- ja ongelmatilanteissa luottamuksella. Voit soittaa anonyymina.

ChatKahvila

ChatKahvilassa vanhat ystävät tapaavat uusia, keskustelevat ja viettävät aikaa yhdessä, netiketin mukaisesti. Jaettu ilo on kaksinkertainen, jaettu suru vain puolikas.Tervetuloa mukaan viihtymään!

HydePuisto

Keskustelupaikka tosikoille ja veitikoille :-D Asiallista, mutta joskus niin tiukkaa kannanottoa elämän eri asioihin huumoria unohtamatta.Olet tervetullut keskustelemaan kanssamme.

K00D1K01R4 - Teknologia-foorumi

K00D1K01R4 on (ainakin toistaiseksi) pieni suomalainen teknologiaan keskittynyt keskustelupalsta.

Kuputupa

Kuputupa on kupun kotipaikka. Kupu on lyhenne sanoista kuulo-pulina. Kupussa keskustellaan kuuloasioista, suurin osa keskustelijoista on huonokuuloisia ja kuuroutuneita. Kupu on vapaa keskusteluareena, eikä sillä ole yhteyksiä mihinkään järjestöön tai muuhun viralliseen tahoon. Kupukeskusteluun osallistuaksesi tarvitset sähköpostiosoitteen. Sivustoa... Jatkuu

LasipalloChat

Lasipallochatin osoite on julkinen ja tänne kaikki voivat pyytää tuttujaan tulemaan chattailemaan. Ainoa pääsylippumme on "asiallinen" ja etiketin mukainen käytös.Lasipallon avoin chat entiseen tapaan asiallisen mukavasti toisiaan kunnioittaen....yritetään vaihteeksi näin. Kokeilun aikana tämä chat-huone avataan keskiviikkoisin Suomen aikaa klo 19.00-22.00.... Jatkuu

Madonna Foorumi

Suomenkielinen kaikille avoin Madonnalle omistettu keskustelufoorumi. Tervetuloa mukaan.

Ongelma.org

Ongelma.org tuo vertaistukea mielenterveysongelmista kärsiville keskustelualueen avulla, jossa voi vaihtaa kokemuksia.

Randomi.fi

Randomi on aivan uusi tapa löytää juttuseuraa yksinäisyyteen. Randomi antaa sinulle satunnaisesti valitun palvelumme käyttäjän ja aloittaa yhteyden tämän kanssa. Keskustelut ovat täysin anonyymejä, joten kumpikaan ei tiedä kuka toisessa päässä oikeasti on. Testaa itse ja hämmästy seurasta!
Porvoo

Shalom to Jerusalem -messiaaninen keskustelufoorumi

Messiaanisille, juutalaisille, Israelin ystäville tai seurakuntiin sitoutumattomille Messiaaseen uskoville tarkoitettu foorumi.  Seuraava sivu  Ylempään aiheeseen


  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.